• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  34864 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Training met kleine toestellen

Fit voor 2022 - met deze fitness-ideeën

Meer sporten, afvallen of spieren opbouwen? Met onze fitness-ideeën bent u goed op weg om uw goede voornemens voor het nieuwe jaar te verwezenlijken. Kies bijv. uit hoogwaardige gymnastiekmatten, halters, fitnessbanden en nog veel meer. In de Sport-Thieme online-shop vindt u veel fitnessmaterialen voor thuis - voor een actief jaar 2022.
Filter
Filter

Kleine toestellen: zo veelzijdig als de eisen aan uw sport!
Kleine toestellen voor fitnesstraining heeft het voordeel bijzonder flexibel en plaatsbesparend te zijn. Desondanks komt de functionaliteit niet in het geding: er zijn vele fitnessoefeningen met kleine fitnesstoestellen, die snelle resultaten kunnen geven. Vele professionele sporters zweren bij fitnesstraining met kleine toestellen, omdat die doelgerichte spiergroepen activeren. Zeer populair zijn oefeningen voor stretchen en krachttraining.

Trainen met kleine toestellen: hoezo saai!
Wie denkt, dat zich een fitnesstraining met kleine toestellen alleen halters betreft, vergist zich. Inmiddels heeft de sportindustrie de megatrend „flexibele training: altijd en overal“ geïntroduceerd en hoogwaardige producten uit innovatieve materialen ontwikkeld. 
Ontdek kleine toestellen voor de sporten zoals balanstraining, fitnessbanden, expanders en natuurlijk de klassieker: onze pezziballen! Nu met plezier fit worden!

Fitnesstraining: zo flexibel als uzelf!
Vele klanten vragen ons, hoe ze onderweg het beste trainen kunnen om geen afstand te doen van hun sport, bv. op zakenreis of op vakantie. Bijna iedereen wil zijn geliefde oefeningen doen, ook wanneer men eens een keer niet op de sportschool kan trainen. Wij adviseren dan vaak een fitnesstraining met kleine toestellen. Vaak past deze nuttige sportieve hulplijn in uw koffer! Ook mensen, die sportief bezig willen zijn, maar thuis willen blijven, zijn dankbaar voor deze trainingsmogelijkheid. Bijzonder efficiënt is in deze samenhang de training met het eigengewicht, wat bij kleine toestellen vaak optimaal ingezet kan worden. Start uw eigen mobiele fitnessstudio met Sport-Thieme!