• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44099 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Fitnessbanden

Fitnessbanden voor doelgericht spieropbouw

Fitnessbanden zijn uitstekend geschikt voor spieropbouw waarbij de gewrichten worden ontzien. Sport-Thieme biedt een groot assortiment aan verschillende tubes, Therabanden etc. in verschillende afmetingen en sterktes. Welke uitvoering ideaal op uw wensen aansluit, kunt u nakijken bij de gegevens op de betreffende productpagina’s in onze catalogus.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Materiaal
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Materiaal
Prijs
Type product
Close

Fitnessbanden voor sport en revalidatie
Bij fitnessles en fysiotherapie hebben fitnessbanden reeds lange tijd een vaste plaats onder de standaard trainingstoestellen. Therabanden of tubes maken vele verschillende trainingsvariaties mogelijk en zijn geschikt voor doelgericht verstevigen van bepaalde spiergroepen. Ook bij stretching kan een fitnessband een effectief hulpmiddel zijn. Fitnessbanden hebben het grote voordeel, dat ze bij het trainen de intensiteit en de kracht variabel kunnen sturen. Naar gelang lengte en sterkte van de fitness-tube, maar ook afhankelijk van de manier, waarop men deze vasthoudt, traint u meer of minder intensief.

Tube, Theraband etc.
Fitnessbanden zijn er in verschillende sterktes, die naar gelang de moeilijkheidsgraad verschillende kleuren hebben. Theraband ontvangt u bij Sport-Thieme aan een stuk op een rol. Zo kunt u naar wens banden in verschillende lengtes afsnijden. Fitness-tubes zijn in een vaste lengte leverbaar. U heeft in tegenstelling tot Theraband, handgrepen aan het eind. Ook voor aquagym-oefeningen in het water vindt u bij Sport-Thieme speciaal hiervoor geschikte fitnessbanden.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.