• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42783 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Atletiek

Atletiek

Atletiek voor op school, bij wedstrijden en verenigingen vindt u in grote sortering via de atletiek-shop van Sport-Thieme: van sportbenodigdheden zoals werpballen of speren tot complete inrichtingen van sportvelden zoals aanloopbanen, beschermnetten voor het sportveld, scoreborden en stopwatches. Wij bieden alles, wat u voor atletiek nodig heeft.
Filter
Filter

Atletiek: uitgebreid aanbod
Atletiek behoort tot een vast programma bij schoolsport en is ook bij verenigingen voor kinderen en volwassenen populair. Zelfs de kleintjes meten zich vol enthousiasme tijdens verschillende wedstrijden en verbeteren tijdens de training van atletiek hun motorische vaardigheden. Atletiek speelt uitstekend in op de bewegingsdrang van kinderen en geeft hen de mogelijkheid, zich gezamenlijk met anderen uit te leven. In de Sport-Thieme-shop hebben wij een eigen rubriek „Atletiek voor kinderen“ ingericht, waarin u speciaal voor de jongsten geschikte sporttoestellen vindt.

Atletiek-sporttoestellen en sportveld-uitrusting
Sport-Thieme biedt kwalitatief sportmateriaal voor alle klassieke werp-, sprong- en loopdisciplines, bijvoorbeeld werpballen en speren alsmede werpmateriaal voor kogelstoten, kogelslingeren en discuswerpen. Met een slingerbal traint een beginner ideaal de beweging voor draaiwerpen. Wat springen betreft is er aanbod van complete hoogspringinstallaties tot afspringbalken. Lopers vinden in de atletiek-shop van Sport-Thieme startblokken, estafette-stokjes, horden en nog veel meer. Bovendien kunt u hier alles bestellen, wat u voor uw sportveld en voor wedstrijden nodig heeft. En natuurlijk een passend erepodium voor de komende atletiek-wedstrijden.