• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44808 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Atletiek

Atletiek

Atletiek voor op school, bij wedstrijden en verenigingen vindt u in grote sortering via de atletiek-shop van Sport-Thieme: van sportbenodigdheden zoals werpballen of speren tot complete inrichtingen van sportvelden zoals aanloopbanen, beschermnetten voor het sportveld, scoreborden en stopwatches. Wij bieden alles, wat u voor atletiek nodig heeft.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Discipline
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Discipline
Prijs
Type product
Close

Atletiek Shop: groot aanbod

Atletiek is een vast onderdeel van de schoolsport en is ook in verenigingen populair bij kinderen en volwassenen. Zelfs de kleintjes meten zich met enthousiasme in verschillende wedstrijden en verbeteren hun motorische vaardigheden tijdens atletiektraining. Atletiek sluit perfect aan bij de bewegingsdrang van kinderen en biedt hen de mogelijkheid om zich samen met anderen uit te leven. In de Sport-Thieme-shop hebben we een speciale rubriek "Atletiek voor kinderen" ingericht, waar u sportartikelen vindt die speciaal geschikt zijn voor de allerjongsten.

Atletiek-sporttoestellen en sportveld-uitrusting

Sport-Thieme biedt kwalitatief sportmateriaal voor alle klassieke werp-, sprong- en loopdisciplines, zoals werpballen en speren, maar ook werpmateriaal voor kogelstoten, kogelslingeren en discuswerpen. Met een slingerbal traint een beginner ideaal de beweging voor draaiwerpen. Voor het springen is er keuze uit complete hoogspringinstallaties tot aan afspringbalken. Lopers vinden in de atletiekwinkel van Sport-Thieme startblokken, estafette-stokjes, horden en nog veel meer. Bovendien kunt u hier alles bestellen wat u voor uw sportveld en voor wedstrijden nodig hebt. En natuurlijk een passend erepodium voor de komende atletiekwedstrijden.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.