• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44492 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Uw voordelen

Minimaal 3 jaar garantie op alle producten!

Op alle producten van Sport-Thieme, mits niet anders aangegeven, heeft u naast de wettelijke garantie minimaal 3 jaar garantie!

Sport-Thieme garandeert de deugdelijkheid en/of bruikbaarheid van de door haar geleverde artikelen, conform de aangeboden specificaties. De op de factuur vermelde dagtekening geldt als ingangsdatum voor de garantie. Indien binnen de garantietermijn een klacht gegrond is, komen de voorrij –en of verzendkosten voor rekening van Sport-Thieme. Bij een ongegronde klacht komen de gemaakte kosten voor rekening van de consument.

Indien een klacht gegrond is, beslist Sport-Thieme of het artikel (gedeeltelijk) gerepareerd wordt of (gedeeltelijk) wordt vervangen. Sport-Thieme geeft 3 maanden garantie op door haar verrichte herstelwerkzaamheden.
Er kan geen aanspraak worden gemaakt op de garantie indien:

  • bij beschadiging door opzet, of door nalatigheid;
  • bij onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
  • bij normale slijtage;
  • bij beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

De verleende garantie geldt onverminderd de rechten die de consument heeft op basis van de wet.

 

Makkelijk betalen:

Bij Sport-Thieme.nl kunt u op verschillende manieren betalen. Afhankelijk van het aankoopbedrag zijn eventueel niet alle betaalmethodes mogelijk. Geef uw voorkeur aan tijdens het bestelproces.

Vooruitbetaling:

U kunt het verschuldigde bedrag onder vermelding van uw klant- of ordernummer (zie orderbevestiging) overmaken naar onderstaande rekening. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, zullen de artikelen zo spoedig mogelijk worden verzonden.


Sport-Thieme bv
Rabobank Kop van Noord-Holland
IBAN NL83 RABO 0161 8558 65, BIC RABO NL2U

 

Op rekening:

Vaste klanten hebben de mogelijkheid om aankopen op rekening te doen. De betalingstermijn bedraagt 21 dagen. Voor het geval dat de betaling niet binnen deze termijn voldaan is, zijn wij gerechtigd aanmaningskosten en rentekosten ter hoogte van 5% bovenop de basisrentevoet van de Europese Centrale Bank in rekening te stellen.

 

Creditcard:


Wij accepteren betalingen met de creditcards van Mastercard, American Express en Visa. Uw creditcard wordt belast op het moment van verzending. Wij slaan uw creditcard gegevens niet op.

PayPal:

PayPal-Betaling-Logo
Betaal snel, gemakkelijk en veilig met PayPal. meer informatie »

 

iDEAL:

 IDEAL

Met iDEAL vindt de afhandeling van de betaling in de eigen, veilige online omgeving van uw bank plaats. Is de betaling bevestigd? Dan wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. 

 

Apple Pay:

ApplePay 

Met Apple Pay kunt u eenvoudig betalen via uw iPhone, iPad of Mac. De enige vereiste is dat u deze betaalmethode op uw toestel heeft geactiveerd. 

 

Google Pay:

Google Pay
Met Google Pay kunt u eenvoudig mobiel betalen bij Sport-Thieme. Om dit te kunnen doen, moet deze dienst ingesteld zijn op uw toestel.


Verzendkosten voor internet-bestellingen:

Pakketten

Slechts € 8,90 incl. btw. porto per pakket.

Grote artikelen die per expeditie geleverd worden (vracht)

Voor vrachtzendingen, grote omvangrijke artikelen en pakketzendingen boven de 30 kg berekenen wij de daadwerkelijke transportkosten.
U krijgt informatie over de verzendkosten, de verzendmethode en het verzendgewicht voor elk artikel via de link "plus verzendkosten".

De verzendkosten worden slechts eenmaal per bestelling in rekening gebracht, zelfs als de bestelling in meerdere zendingen wordt afgeleverd. Als een bestelling op meerdere afleveradressen wordt uitgevoerd, worden de verzendkosten per afleveradres in rekening gebracht.

 

Levering

Standaard pakket

Normaal gesproken verlaten onze standaardpakketten de volgende dag ons magazijn en worden binnen 2 en 3 werkdagen geleverd. Wij leveren met GLS.

Afwijkende levertijden worden bij de betreffende artikelen weergegeven.

Opgelet !! Bestellingen geplaatst via deze webshop worden enkel in Nederland geleverd.


Retour producten

Is een artikel niet dat wat u er van verwacht had, kunt u het binnen 100 dagen na ontvangst van het artikel (uitgesloten zijn individueel geproduceerde artikelen) retourneren of ons inlichten dat u het artikel wilt retourneren.

Het retouradres vindt u op het bijgevoegde retourformulier.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.