• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  40787 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Minimaal 3 jaar garantie op alle producten!

Op alle producten van Sport-Thieme, mits niet anders aangegeven, heeft u naast de wettelijke garantie minimaal 3 jaar garantie!

Sport-Thieme garandeert de deugdelijkheid en/of bruikbaarheid van de door haar geleverde artikelen, conform de aangeboden specificaties. De op de factuur vermelde dagtekening geldt als ingangsdatum voor de garantie. Indien binnen de garantietermijn een klacht gegrond is, komen de voorrij –en of verzendkosten voor rekening van Sport-Thieme. Bij een ongegronde klacht komen de gemaakte kosten voor rekening van de consument.

Indien een klacht gegrond is, beslist Sport-Thieme of het artikel (gedeeltelijk) gerepareerd wordt of (gedeeltelijk) wordt vervangen. Sport-Thieme geeft 3 maanden garantie op door haar verrichte herstelwerkzaamheden.
Er kan geen aanspraak worden gemaakt op de garantie indien:

 • bij beschadiging door opzet, of door nalatigheid;
 • bij onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
 • bij normale slijtage;
 • bij beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

De verleende garantie geldt onverminderd de rechten die de consument heeft op basis van de wet.

 

Makkelijk betalen:

Bij Sport-Thieme.nl kunt u op rekening, vooruit en met uw creditcard betalen. Afhankelijk van het rekeningbedrag kunnen wij ervoor kiezen een aangeboden betalingsmogelijkheid niet te accepteren. Geef bij uw bestelling bij Sport-Thieme uw betalingswens aan.

Vooruitbetaling:

U kunt het bedrag dat op de opdrachtbevestiging weergegeven is storten op de volgende rekening. Op het moment dat het geld op onze rekening staat wordt de bestelling direct verstuurd. A.u.b. uw klantennummer en/of opdrachtnummer vermelden!
Sport-Thieme bv
Rabobank Kop van Noord-Holland
IBAN NL83 RABO 0161 8558 65, BIC RABO NL2U

 

Op rekening:

Vaste klanten hebben de mogelijkheid producten op rekening te kopen. De betalingstermijn bedraagt 21 dagen. Op het moment dat de betaling niet binnen deze termijn voldaan is, zijn wij gerechtigd u aanmaningskosten en rentekosten in rekening te stellen ter hoogte van 5 % bovenop de basisrentevoet van de Europese centrale bank, in zover geen kleinere schade aangetoond kan worden.

 

Creditcard:


Bij Sport-Thieme.nl kunt u met de creditcards van Mastercard, American Express en Visa betalen. De belasting van uw creditcard vindt plaats op het moment dat de bestelling verstuurd word. Uw creditcard gegevens worden vanwege de veiligheid niet bij ons opgeslagen.

 

Betaling via PayPal:

PayPal-Betaling-Logo
Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld overmaken en ontvangen. meer informatie »

 

iDEAL:

 IDEAL

Met iDEAL betaalt u namelijk online via internetbankieren van uw eigen bank. iDEAL is:

 • Veilig en vertrouwd: u betaalt in de beveiligde omgeving van uw eigen bank.
 • Eenvoudig: met één muisklik komt u in uw internetbankieromgeving.
 • Gemakkelijk: u kunt de ingevulde gegevens direct bevestigen.
 • Overzichtelijk: de iDEAL-betaling is direct zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

 

Apple Pay:

ApplePay 
Met Apple Pay kunt u eenvoudig betalen via de iPhone of via de Safari-browser. De enige vereiste is dat u deze betaalmethode op uw toestel heeft geactiveerd.

 

Google Pay:

Google Pay
Met Google Pay kunt u eenvoudig mobiel betalen in onze winkel. Om dit te kunnen doen, moet deze dienst worden ingesteld op uw Android-toestel.


Verzendkosten voor internet-bestellingen:

Pakketten

Slechts € 8,90 incl. btw. porto per pakket.

Grote artikelen die per expeditie geleverd worden (vracht)

Voor vrachtzendingen, grote omvangrijke artikelen en pakketzendingen boven de 30 kg berekenen wij de daadwerkelijke transportkosten.
U krijgt informatie over de verzendkosten, de verzendmethode en het verzendgewicht voor elk artikel via de link "plus verzendkosten".

De verzendkosten worden slechts eenmaal per bestelling in rekening gebracht, zelfs als de bestelling in meerdere zendingen wordt afgeleverd. Als een bestelling op meerdere afleveradressen wordt uitgevoerd, worden de verzendkosten per afleveradres in rekening gebracht.

 

Levering

Standaard pakket

Normaal gesproken verlaten onze standaardpakketten de volgende dag ons magazijn en worden binnen 2 en 3 werkdagen geleverd. Wij leveren met GLS.

Afwijkende levertijden worden bij de betreffende artikelen weergegeven.

Opgelet !! Bestellingen geplaatst via deze webshop worden enkel in Nederland geleverd.


Retour producten

Is een artikel niet dat wat u er van verwacht had, kunt u het binnen 100 dagen na ontvangst van het artikel (uitgesloten zijn individueel geproduceerde artikelen) retourneren of ons inlichten dat u het artikel wilt retourneren.

Het retouradres vindt u op het bijgevoegde retourformulier.