• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  40787 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Sport-Thieme Nieuwsbrief

 • Nieuwsbrief aanmelden
 • E-mail adres bevestigen
 • Bestellen

Maak nu ter kennismaking gebruik van een waardecheque van 10 euro*!

Win één van de vijf aankoopbons van 100 euro!

Abonneer u op onze nieuwsbrief en neem automatisch deel aan een loterij met de kans om een van de vijf 100 Euro-aankoopbons voor onze online shops te winnen.**

 • Gratis info's en tips alleen voor nieuwsbrief-leden
 • Als eerste geïnformeerd omtrent nieuwe producten en aanbiedingen
 • Leuke prijzenspellen en speciale acties nooit meer missen
 • Kwaliteit made in Germany
Uw JA! voor de nieuwsbrief is € 100 waard!**

* Deze waardebon is alleen geldig via internet, niet bij telefonische of schriftelijke bestelling.
Per bestelling is slecht 1 waardebon te gebruiken. Niet te combineren met andere kortingen.
Alleen geldig bij een minimale bestelling van € 100,00.

** Deelnamevoorwaarden: met uw succesvolle nieuwsbriefregistratie neemt u deel aan een eenmalige loterij. Je kunt een van de vijf aankoopbons ter waarde van € 100,00 winnen. De trekkingsperiode begint op 20.08.2018 en eindigt op 30.11.2018. Een contante betaling of omruiling van de prijs is niet mogelijk. De aankoopbon kan alleen worden ingewisseld via internet, niet per telefoon of schriftelijke opdracht. Voor de verloting verwerken wij uw e-mailadres, dit gebruiken wij om contact met u op te nemen in geval van winst.

Op onze website bieden wij u de mogelijkheid om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Om er zeker van te zijn dat er geen fouten zijn opgetreden bij het invoeren van het e-mailadres gebruiken we de zogenaamde double-opt-in procedure: Nadat u uw e-mailadres in het registratieveld heeft ingevoerd, sturen wij u een bevestigingslink. Alleen als u op deze bevestigingslink klikt wordt uw e-mailadres opgenomen in onze mailinglijst. Uit de aan u verzonden Nieuwsbrief, verkrijgen we onder andere ontvangst- en leesbevestigingen en informatie over de links die u in onze nieuwsbrief hebt aangeklikt. Uw gebruikersgedrag binnen de nieuwsbrief, die door ons en op onze website wordt verzonden, wordt geëvalueerd en toegewezen aan uw e-mailadres/gebruikersprofiel in onze database. Door een persoonlijk gebruikersprofiel te creëren, willen we onze promotionele benadering afstemmen op uw interesses en onze aanbiedingen op onze website voor u optimaliseren. De verwerking van uw elektronische contactgegevens en de beschreven evaluatie worden op dit moment uitsluitend op basis van uw toestemming uitgevoerd (artikel 6 (1) van GDPR). U kunt uw toestemming op elk moment herroepen met onmiddellijke ingang. Hiervoor volstaat een kort verzoek per e-mail aan info@sport-thieme.nl of klik op de link “ Nieuwsbrief afmelden" aan het einde van elke nieuwsbrief.