• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44559 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Recreatiespelen

Recreatieve spellen voor binnen en buiten

Recreatieve spellen zoals tafelvoetbal, Airhockey of biljarten zorgen voor een extra dosis plezier in een verenigingsgebouw, op een schoolplein etc. Via de spellenshop van Sport-Thieme bestelt u snel en gemakkelijk. Het grote assortiment bestaat uit vele soorten slagspellen voor het hele gezin, spellen voor op het schoolplein, outdoorspellen voor in de tuin, kwalitatieve biljarttafels en nog veel meer.
Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Prijs
Type product
Ook interessant:
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Ook interessant:
Close

Recreatie spellen voor binnen en buiten

Samen spelen en plezier beleven - dat is het devies voor recreatieve spellen. Of men nu speelt met het gezin, met vrienden of in een groep tijdens het schoolreisje: Recreatieve spellen kan iedereen snel leren. Geen gecompliceerde regels of moeilijke technieken staan u in de weg. Iedereen kan meteen meedoen en zowel beginners als gevorderden hebben daarbij evenveel plezier. Het bevordert de saamhorigheid binnen de groep en versterkt daarnaast ook de sociale competenties. Bij een gezamenlijk Boccia-toernooi of andere werpspellen kunnen grote en kleine sporters hun vaardigheid bewijzen. Airhockey of tafelvoetbal zorgen voor spanning en actie.

Tafels voor biljart, tafelvoetbal & Airhockey

Tafels voor biljart, tafelvoetbal & Airhockey levert Sport-Thieme in verschillende uitvoeringen. Voor gebruik buiten zijn bijvoorbeeld zeer robuuste modellen uit weerbestendig materiaal geschikt. Voor Horeca en verenigingen heeft Sport-Thieme speciaal uitgekozen recreatieve spellen met muntinworp.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.