• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  50901 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Acrobatie & Evenwicht

Acrobatiekshop: Alles voor kindercircus etc.

In de acrobatiekshop van Sport-Thieme vindt u alles, wat kleine circusartiesten nodig hebben, om groot te presteren. Eénwielers, acrobatiekladders of verschillende balanceertoestellen: wij hebben de passende accessoires voor artiesten voor op school op school, kindercircus en sportacrobatiek.
Filter
Filter

Acrobatiek in het kindercircus
Artistiek en acrobatiek zijn niet alleen sportieve uitdagingen voor kinderen, maar maken u ook enthousiast met hun eigen magie: zelf een circusartiest worden en zichzelf als een ster in de manege voelen! Dan worden zelfs antisporters plotseling ambitieus en gemotiveerd bij de zaak betrokken. Acrobatiek in het schoolonderwijs heeft vervolgens tegelijkertijd nog een tweede doel: tijdens het gezamenlijk oefenen van trucs en kunststukken trainen kinderen hun sociale vaardigheden. Automatisch leren de opgroeiende artiesten, hoe belangrijk het is, met elkaar te communiceren, elkaar te vertrouwen en rekening te houden met minder sterke deelnemers. In de acrobatiekshop van Sport-Thieme vindt u de passende uitrusting, om direct te starten.

Artiestenaccessoires voor op school en bij recreatie
Populaire accessoires voor acrobatiek op school of in het kindercircus zijn allerlei soorten balanceertoestellen. Op stelten en balanceerballen kunnen kleine artiesten hun evenwichtsgevoel trainen. In de acrobatiekshop van Sport-Thieme vindt u stelten in verschillende maten en uitvoeringen. Acrobatiekladders zijn leuk voor kunststukjes in een groep. Een ware magneet voor grote en kleine hobby-circusartiesten zijn éénwielers. Nieuwsgierig geworden? Dan kijk eens rond in onze acrobatiekshop!