• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  50895 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Voetballen

Voetballen voor scholen en clubs

Sport-Thieme biedt een breed assortiment aan voetballen, geschikt voor schoolsport, maar ook voor training en spel in clubs. In onze voetbalshop vindt u trainingsballen & wedstrijdballen van topmerken als adidas en Derbystar, maar ook lichtballen, zaalvoetballen, futsalballen & methodische voetballen. Voor clubs en scholen bieden wij onze speciaal samengestelde ballenpakketten aan, waarmee u ook geld kunt besparen. Nu een nieuwe voetbal kopen.
Filter
Filter

Nog meer voetballen voor de training

De passende trainingsbal voor de kleintjes, voor jeugd of heren vindt u ook in de Sport-Thieme webshop. Let bij de keuze van uw trainingsballen of gebruikersplaats- en doel: trainingsvoetballen zijn vanwege hun stuitervermogen uitstekend geschikt voor het trainen van spelltechniek en reflex. Streetsoccerballen, Futsal- en zaalballen springen minder. De voetbalspeler heeft daardoor een optimale balcontrole; zeer geschikt voor spectaculaire dribbels. Bijzondere weersgesteldheid of plaatsgebruik hebben speciale baleigenschappen nodig: voetballen met signaalkleur bieden ideaal zicht voor training op besneeuwd gras of bij spelen bij kunstlicht.

Officiële voetbal voor kampioenschappen

Sport-Thieme verkoopt kwalitatieve Adidas-voetballen alsmede de officiële wedstrijdballen van de UEFA Champions-League en die van het Duitse nationale elftal, zoals b.v. het WK voetbal. De EK-bal en de WK-bal behoren altijd tot de meest geliefde cadeau-ideeën bij voetbalkids. Test ook ons sterke eigen merk: Sport-Thieme- voetballen zijn gripvast en vormvast. U krijgt 2 jaar garantie op ronding en naden. Tevens laten wij onze voetballen in navolging op de FIFA-certifcatie volgens de internationale Matchball Standard door een onafhankelijk testbureau testen. Zo spaart u goed: goedkope aanbiedingen tegen aantrekkelijke prijzen voor onze ballensets: U ontvangt verschillende voetballen om uit te proberen. Eenvoudig in een direct voetbalspel te vergelijken, met het elftal de ballen-aankoop beoordelen. Onze tip: Let u bij de bestelling van voetballen op kortingsacties en setprijzen. Vaak kunt u grote aantallen voetballen zeer goedkoop voor uw elftal aanschaffen.