• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45278 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Speelplaatstoestellen

Speeltoestellen voor speeltuinen

Wippen, schommels, glijbanen, carrousels en nog veel meer: speeltoestellen voor de speeltuin bij Sport-Thieme bestellen. Onze experts adviseren u graag bij de inrichting van speelplaatsen voor kinderdagverblijf, school of een outdoor sport park.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Materiaal
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Materiaal
Prijs
Type product
Close

Speelplaats toestellen voor op school, kinderdagverblijf & recreatieve voorzieningen

Speelplaatsen zijn een geliefd ontmoetingspunt voor ouders en kinderen. Hier kunnen de kleintjes hun motorische vaardigheden verbeteren, klimmen, klauteren en fantasierijk rollenspel ontwikkelen. In samenspel met andere kinderen versterken zij hun sociale competentie. Afwisselende speeltoestellen zorgen ervoor, dat het voor de kleintjes niet saai wordt. Ook hotels en restaurants, recreatieve voorzieningen en rustplaatsen aan de autoweg worden opgewaardeerd door modern uitgeruste speelplaatsen. In de speeltoestellen-shop van Sport-Thieme vindt u kwalitatieve speelelementen zoals klimtorens, schommels, glijbanen, carrousels, veerplanken, trampolines etc. Deze worden ontwikkeld door merkfabrikanten en voldoen aan de hoogste eisen voor veiligheid en kwaliteit.

Speeltoestellen voor meergeneratie-speelplaatsen

Een nieuwe trend zijn speelplaatsen voor volwassenen, die met moderne Outdoor-fitnessapparaten zijn uitgerust. Speeltoestellen zoals de „Airwalker“ maken het bijvoorbeeld mogelijk hart- en bloedvaten te trainen, waarbij de gewrichten worden ontzien. Het evenwichtsgevoel wordt gestimuleerd. Met een pully-systeem verstevigt u de gehele schouder-en nekpartij. Het mooie daaraan is: op zo’n meergeneratie-speelplaats treffen jong en oud elkaar voor een gezamenlijke, ontspannende recreatiesport. Graag ondersteunen wij u met vakkundig advies, wanneer u een senioren-speelplaats wilt inrichten en passende speeltoestellen zoekt.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.