• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Fitnesstoestellen

Fitnesstoestellen & gym equipment voor u

Ontdek de veelzijdigheid van onze fitnesstoestellen, perfect voor thuis of professioneel gebruik in sportscholen en fitnessstudio's. Met opties zoals crosstrainers, fitnessbanden, indoorbikes en roeimachines, vind u het perfecte fintesstoestel voor krachttraining. Onze hoogwaardige uitrusting ondersteunt een effectieve workout, verbetert je gezondheid en welzijn. Maak vandaag nog de stap naar een verbeterde fitnessroutine!
Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Fitnesstoestellen kopen - voor de sportschool en thuis

Fitness is voor een gezond lichamelijk gevoel net zo belangrijk als eten en slapen. Regelmatige conditietraining zorgt voor een goede bloedsomloop en stimuleert de vetverbranding. Doeltreffende krachttraining zorgt niet alleen voor een strakke buik en billen, maar kan ook klachten zoals rugpijn tegen gaan en voorkomen. Of u nu liever traint in een studio of thuis, of u apparaten voor fysiotherapie zoekt of graag een complete fitness-studio in wilt richten: bij Sport-Thieme vindt u een passende inrichting.

Fitnessapparatuur kopen: Zo vindt u de juiste fitness apparaten

Krachttoestellen en toestellen voor uithoudingsvermogen zijn in de Sport-Thieme-catalogus voor elk gebruikersdoel verschillend gekenmerkt. Apparaten, die ideaal geschikt zijn voor de training thuis, herkent u aan de markering "Privé-gebruik". Sport-Thieme biedt een grote keuze aan kwalitatieve hometrainers van merkfabrikant Kettler, Bremshey, Reebok & Co. In de rubriek "semi-professioneel" vindt u sporttoestellen, die aanbevolen worden voor hotels, verenigingen of privé-gebruik met hoog gestelde eisen. Voor de inrichting van fitness-studio’s of therapie-ruimtes heeft u de beschikking over „Professioneel“ gekenmerkte fitness-apparaten.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.