• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42238 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Fitnesstoestellen

Fitnesstoestellen & gym equipment voor u

In de fitness-shop van Sport-Thieme vindt u alles voor uw fitness-training in de studio of thuis. Of het nu gaat over halters, tubes, steppers, crosstrainers of een totaal fitnessparcours: In ons uitgebreid assortiment vindt u kwalitatieve fitnessapparaten van merkfabrikanten - van kleine hulpmiddelen tot complete inrichting voor fitness-studio’s. Koop nu uw nieuwe fitness apparatuur op Sport-Thieme.nl
Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Prijs
Type product
Ook interessant:
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Ook interessant:
Close

Fitnesstoestellen kopen: fitness in de studio en thuis

Fitness is voor een gezond lichamelijk gevoel net zo belangrijk als eten en slapen. Regelmatige conditietraining zorgt voor een goede bloedsomloop en stimuleert de vetverbranding. Doeltreffende krachttraining zorgt niet alleen voor een strakke buik en billen, maar kan ook klachten zoals rugpijn tegen gaan en voorkomen. Of u nu liever traint in een studio of thuis, of u apparaten voor fysiotherapie zoekt of graag een complete fitness-studio in wilt richten: bij Sport-Thieme vindt u een passende inrichting.

Fitnessapparatuur kopen: Zo vindt u de juiste fitness apparaten

Krachttoestellen en toestellen voor uithoudingsvermogen zijn in de Sport-Thieme-catalogus voor elk gebruikersdoel verschillend gekenmerkt. Apparaten, die ideaal geschikt zijn voor de training thuis, herkent u aan de markering "Privé-gebruik". Sport-Thieme biedt een grote keuze aan kwalitatieve hometrainers van merkfabrikant Kettler, Bremshey, Reebok & Co. In de rubriek "semi-professioneel" vindt u sporttoestellen, die aanbevolen worden voor hotels, verenigingen of privé-gebruik met hoog gestelde eisen. Voor de inrichting van fitness-studio’s of therapie-ruimtes heeft u de beschikking over „Professioneel“ gekenmerkte fitness-apparaten.