• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  41800 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Boksen & vechtsport

Boksen & vechtsport: van bokshandschoenen tot stootkussens

Boksen & wedstrijdsport houdt lichaam en geest geheel in vorm: als fitnesstraining, voor zelfverdediging of het afbouwen van agressie. Het bewustzijn, kracht te hebben en zich te kunnen verweren, is vooral belangrijk bij cursussen voor zelfverdediging voor vrouwen en kinderen. In de wedstrijdsport van Sport-Thieme vindt u alles, wat u voor boksen en wedstrijdsport nodig heeft: van bokshandschoenen tot bokszak.
Filter
Filter

Boksen & vechtsport: fitness voor lichaam en geest
Boksen is niet alleen een vechtsport, maar ook een fitnesstraining, die het gehele lichaam opeist. Naast kracht is vooral snelheid, concentratie- en reactievermogen nodig. Dat houdt niet alleen de spieren in vorm, maar ook het hoofd. Tegelijkertijd hebben boksen en wedstrijdsport een belangrijk psychologisch neveneffect: wie zich lichamelijk echt uitslooft, bouwt agressie af en versterkt het zelfvertrouwen. Wedstrijdsporten zijn daarom uitstekend geschikt als anti-agressie-training.

Bokshandschoenen, bokszakken etc.
Bij Sport-Thieme vindt u de passende uitrusting voor uw bokstraining en andere wedstrijdsporten. Naast hoogwaardige bokshandschoenen voor beginners en profs bieden wij bokszakken, boksspringtouwen, punching-ballen, stootkussens, boksbescherming alsmede boksaccessoires. Vraag ons - Sport-Thieme is uw competente partner omtrent boksen en wedstrijdsport.