• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42232 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Therapie & Psychomotoriek

Therapieapparatuur & therapie benodigheden voor Psychomotoriek

Ontdek een wereld vol kwaliteit en mogelijkheden bij de Sport-Thieme-shop voor Therapie & Psychomotoriek! Of het nu gaat om praktijkruimtes, kinderdagverblijven, therapie-inrichtingen of gewoon thuis, wij bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige voorzieningen. Van sporttoestellen voor fysiotherapie en revalidatie tot aan spellen en hulpmiddelen voor zintuigstimulatie bij kinderen en volwassenen. Verken onze brede productcatalogus en creëer levendige, stimulerende omgevingen voor groei, herstel en plezier!
Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Therapie & Psychomotoriek: Top-voorziening voor therapeuten.

Sport en beweging dragen in belangrijke mate bij aan lichamelijke en geestelijke gezondheid. Bij fysiotherapie kan een doelgerichte spieropbouw-training de pijn verlichten en klachten voorkomen. Bij ergotherapie helpen spel en oefening bij zintuig-stimulatie, problemen te overwinnen en een gezonde ontwikkeling te bevorderen. Bij jeugd is lichamelijke training voor het reduceren van aggressie een belangrijk thema. De beste therapie-toestellen voor alle doeleinden hebben onze experts in de Sport-Thieme-shop voor Therapie & Psychomotoriek voor u samen gevoegd.

Snoezelen - Therapie voor meer ontspanning en welzijn

Snoezelen is een concept, dat oorspronkelijk stamt uit het werken met mensen met een beperking en dat zich ondertussen ook heeft bewezen op het gebied van therapie & psychomotoriek. Daarbij gaat het erom, een ruimte te creëren voor een aangename waarneming en ontspanning. Belangrijke bestanddelen zijn bijvoorbeeld aromatherapie, klank- en lichteffecten. Steeds meer zetten therapeuten Snoezelen in voor demente mensen. Alles, wat u voor de inrichting van een behaaglijke snoezelruimte nodig heeft, vindt u in onze Shop voor Therapie & Psychomotoriek.