• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Turnen

Turnen: Turntoestellen voor de optimale uitrusting

Toestelturnen, ritmische sportgymnastiek of kinderturnen: bij Sport-Thieme vindt u de optimale uitrusting. Ons uitgebreid aanbod reikt van kwalitatieve turntoestellen zoals bruggen, springkasten en evenwichtsbalken tot turnmatten in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Creatieve sporttoestellen voor kinderturnen bevinden zich ook in het programma.
Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Turnen: Turntoestellen voor kinderen en volwassenen

Turnen is reeds voor de kleinsten een geweldige mogelijkheid om de eigen lichamelijke vaardigheden uit te testen en te verbeteren. Bij kinderturnen leren kleine sporters nieuwe bewegingen kennen en verbeteren bij gezamenlijke sport met andere kinderen hun sociale competentie. Veel creatieve spelideeën en kindgerichte sporttoestellen vindt u in de Turn-shop van Sport Thieme in de rubriek kinderturnen. De serie "Just for Kids" werd bijvoorbeeld door vakmensen special voor het turnen met kinderen ontwikkeld.

Turntoestel bij schoolsport & Wedstrijd-turnen

Voor het turnen bij schoolsport biedt Sport-Thieme een grote keuze uit kwalitatieve turntoestellen, die perfect geschikt zijn voor gebruik op school. Gemakkelijk opbouwen en afbreken en optimaal in de passende hoogte voor jeugdige turnsters en turners in te stellen. Voor prestatiesport en wedstrijd-turnen hebben wij sporttoestellen in het assortiment, die aan de hoogste eisen voldoen. Deze zijn door de Internationale Turnbond FIG gecertificeerd en in de sportcatalogus conform aangemerkt. Klimrekken, turnbanken en turnmatten in verschillende afmetingen en uitvoeringen alsmede handtoestellen voor ritmische sportgymnastiek completeren ons aanbod voor turnen.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.