• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44872 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Turnpaard

Turnpaard kopen: uw trainingspartner voor gymnastiek

Bij Sport-Thieme koopt u hoogwaardig turnpaard die geschikt zijn voor zowel school als topsport. Turnpaard, ook wel voltigepaard genoemd, worden voornamelijk gebruikt voor gymnastiek voor mannen, omdat oefeningen op het voltigepaard zeer energie-intensief zijn. Ze behoren tot de zes klassieke gymnastiekdisciplines in wedstrijden. Koop nu een turnpaard en laat het op het gewenste adres bezorgen!
Filter
Merkartikelen
Doelgroep
Prijs
Type product
Close
Filter
Merkartikelen
Doelgroep
Prijs
Type product
Close

Turnpaard: traditie die teruggaat tot de oudheid

Het gymnastiekpaard heeft een lange traditie. Zelfs in de oudheid gebruikten atleten replica's van paarden om opstijgen en afstappen te trainen. Tegenwoordig voeren gymnasten veel complexere en moeilijkere oefeningen op het gymnastiekpaard uit. Terwijl de atleet zijn handen gebruikt om zichzelf te ondersteunen op de twee handgrepen, de zogenaamde beugels, draait hij over het paard met schaarse en cirkelende beenbewegingen. De voorkant, achterkant en het midden van het apparaat moeten worden gebruikt zonder dat de benen het toestel raken.

Koop het juiste gymnastiekpaard

Gymnastiekpaarden bestaan ​​vaak uit een romp gemaakt van speciale vulling bedekt met koeienhuid, die op een stabiele basis wordt geplaatst. De twee beugels bevinden zich op het romp op een afstand van 40 tot 45 cm. Als u een voltigepaard koopt, moet u ervoor zorgen dat het zeer stabiel is en een absoluut veilige standaard heeft. Afneembare beugels of achteraf inbouwbare beugels bieden de mogelijkheid om alles te trainen. Voor gebruik op schoolsporten of training met jonge atleten is het turnpaard geschikt, die variabel in hoogte kunnen worden aangepast. Bij Sport-Thieme kunt u ook FIG-gecertificeerde, wedstrijd voltigepaard aanschaffen. Of het nu onder beugels, met beugels of Suisse is: bij Sport-Thieme vindt u precies het juiste turnpaard: koop nu online of vraag vooraf een offerte aan om uw nieuwe turnpaard te kopen.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.