• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45029 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Teamsport

Teamsport: Alles voor uw team

Teamsport uitrusting van topkwaliteit vindt u bij ons! Van tennisrackets tot voetbaldoelen en alles voor pickleball, wij hebben wat uw sportclub of school nodig heeft. Ontdek de voordelen van teamsporten: verbeterde samenwerking, gezondheid en plezier. Ons assortiment ondersteunt elke sportieve ambitie.

Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Uitrusting voor teamsporten: Wij rusten u uit!

Teamsport brengt mensen samen. Gezamenlijk sporten en deel zijn van een team is ook altijd een sociaal evenement. Daarbij gaat het naast sportieve prestaties ook erom, gezamenlijke belevenissen te delen en samen plezier te hebben. In de Teamsport & voetbal-shop van Sport-Thieme vindt u alles, wat u nodig heeft, zodat uw team een succesvolle doorstart kan maken. Het begint bij de passende sportattributen: wij bieden kwalitatieve merk-ballen voor voetbal, volleybal, handbal, basketbal en andere soorten teamsport, zoals sticks voor hockey, rackets voor badminton etc. Daarbij komt de perfecte uitrusting, zoals net-installaties, voetbaldoelen, handbaldoelen, doelnetten of tafeltennistafels.

Teamsport Shop: Met succes vanaf het begin

Opdat u en uw team altijd goed voor de dag kunnen komen, vindt u in de Teamsport & voetbal-shop van Sport-Thieme modieuze en uiterst functionele sportkleding van merkfabrikanten zoals Adidas, Erima of Masita. Voor Sport-coaching kunt u kiezen uit een veelvoud aan trainingshulp, trainer-DVD’s en handboeken. Zo wordt de volgende voetbaltraining gegarandeerd een succes! Of het nu is voor recreatie of bij een vereniging - Sport-Thieme is uw vertrouwde partner voor alle belangen rondom uw teamsport.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.