• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42238 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Tafeltennis

In de tafeltennis-shop van Sport-Thieme vindt u alles voor de tafeltennissport!

Tafeltennisballen- en bats, tafeltennistafels voor binnen en buiten, netten, speelveld-omrandingen of tafeltennisrobots: Wij hebben de passen uitrusting voor recreatie, school en vereniging.
Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Materiaal
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Materiaal
Prijs
Type product
Close

Tafeltennis-shop: Alles voor ping-pong
Tafeltennis geldt als de snelste terugslagsport ter wereld! Het gaat er razend snel aan toe, wanneer profs spectaculaire matches aan de tafel presenteren. Het vergt reactievermogen, snelheid en een goede conditie. Maar ook beginners en recreanten hebben bij tafeltennis veel plezier - ofwel met z'n tweeën of met meerdere vrienden rondom de tafel. In de tafeltennis-shop van Sport-Thieme vindt u alles, wat u nodig heeft voor maximaal TT plezier. U heeft de keuze uit verschillende tafeltennistafels en netten voor indoor of outdoor alsmede bats en ballen in verschillende uitvoeringen.

De passende tafeltennis-accessoires
De ideale tafeltennis-accessoires hangen altijd af van de individuele eisen. Wilt u buiten spelen? Dan vindt u in onze tafeltennis-shop weerbestendige tafeltennistafels, die ook bij regen en zonnenschijn hun optimale speleigenschappen behouden. Voor parken, speelplaatsen of recreatieruimten zijn vandalisme-veilige tafels van beton aan te bevelen. Passende netten zijn er van stevig draad of metaal. U zoekt tafeltennisballen voor schoolsport of training? Bij Sport-Thieme kunt u ballen ook bestellen in een handige emmer. Bovendien bieden wij aantrekkelijke sets tafeltennisbats en tafeltennisballen in onze tafeltennis-shop.