• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42910 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Tafeltennisballen

Tafeltennisballen kopen bij de vakman

Tafeltennisballetjes voor vrije tijd, school of club, koopt u eenvoudig en voordelig via de e-shop van Sport-Thieme. In ons omvangrijk aanbod vindt u tafeltennis ballen in meerdere uitvoeringen voor beginners en gevorderden; van de toernooitafeltennisballetjes tot de iets grotere, kleurrijke methodiek-balletjes.
Filter
Filter

Tafeltennisballen voor beginners en gevorderden

Tafeltennisballetjes bestaan in verschillende maten, kleuren en kwaliteiten. Afhankelijk van het gebruik, raden we u de juiste bal aan. Een klassiek tafeltennisballetje heeft een dia. van 40mm, bestaat uit celluloide en is hol. Voor wedstrijden zijn zowel witte als oranje balletjes toegelaten. Vroeger werden tafeltennisballetjes in 3 kwaliteiten ingedeeld en met 1 tot 3 sterren aangeduid.3 sterretjes wees op de hoogste kwaliteit. Actueel onderscheidt men wedstrijdballetjes en de iets goedkopere trainingsballetjes.

Tafeltennisballetjes voor training

Voor training bekomt u bij Sport-Thieme voordelige Tafeltennisballen in een emmer. Grotere aantallen zijn vooral bij training met kinderen en bij het gebruik van een robot zeer handig.Voor de beginners zijn ook de iets grotere, kleurrijke ballen aan te bevelen. Deze ballen, die wat minder hoog botsen dan de kleinere, hebben ook het voordeel dat ze door de spelers beter gezien worden. Door hun grotere diameter vliegen ze ook wat trager.