• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45065 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Leermiddelen

Leermiddel: Perfecte ondersteuning voor leraren

Leermiddelen maken het leven van trainers, leraren en begeleiders gemakkelijker. Met hulpmiddelen zoals flipovers, schrijfmappen, lesborden, bodemmarkeringen en elastische banden kunt u uw lessen snel organiseren en oefeningsvormen perfect uitleggen. Via Sport-Thieme leermiddelen-shop vindt u alles, wat u nodig heeft voor een succesvolle training.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Leermiddelen: top organiseren, gemakkelijk uitleggen

Populair leermiddelen en leermiddelen voor op school en vereniging zijn bijvoorbeeld lesborden. Aan de hand van tekeningen en verklarende teksten toont u de bewegings- en oefeningsvormen. Leraar en trainer kunnen op deze manier hun bedoeling overzichtelijk en compact zichtbaar maken. Scholieren kunnen op het lesbord ook tijdens de training altijd weer even nazien, hoe ze een oefening correct uit moeten voeren. Ideaal leermiddelen om het opbouwen van toestellen voor een sportles te plannen en te verklaren, zijn bovendien de turnhalmodellen. Voor kinderdagverblijven en crèches hebben zich variabele bodemmarkeringen reeds bewezen. Ze zijn uitstekend geschikt voor creatieve bewegings- en leerspellen.

Leermiddelen voor sportcoaches en trainers

Bruikbaar leermiddelen voor sportcoaches en trainers zijn bijvoorbeeld magneetborden, waarop u teamopstellingen en tactiek kunt verklaren. Zo maakt u strategie bij voetbal– of handbaltraining op een begrijpelijke manier zichtbaar. Schrijfmappen en clipboards neemt u mee naar de kant van het speelveld, om belangrijke notities te maken en het spel aansluitend te analyseren. Dit alles en nog veel meer bruikbare hulpmiddelen vindt u via de leermiddelen-shop van Sport-Thieme.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.