• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45029 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Ballen

Ballen kopen - Diversiteit voor balsporten

Ontdek uitstekende sport ballen in ons assortiment. Onze hoogwaardige voetballen, basketballen en handballen overtuigen door kwaliteit en prestaties. Investeer in kwaliteit voor jouw sport - bestel vandaag nog ballen en til jouw spel naar een nieuw niveau.

Sport-Thieme Ball Tips »
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Sportballen kopen: uitgebreid aanbod

Ballen kopen bij Sport-Thieme – dat maakt de zaak rond. Bij ons heeft u niet alleen een grote keuze, ook de prijzen en de servive kloppen. In elke categorie in de Sport-Thieme-ballen-shop vindt u een goed gesorteerd assortiment, dat door vaklieden precies afgestemd is op de desbetreffende sport en doelgroep. Voetballen, volleyballen of basketballen voor buiten moeten bijvoorbeeld sterker zijn en andere stuitereigenschappen hebben als ballen voor binnen. Kinderen en jeugd spelen met kleinere ballen als volwassenen. Bij Sport-Thieme zijn bovendien alle officiële wedstrijdballen te verkrijgen volgens de criteria van de desbetreffende sportbonden.

Voordelige ballen en test-pakketten

Scholen en verenigingen profiteren bij Sport-Thieme van voordelige ballensets, die meerdere trainings- en wedstrijdballen bevatten. Tevens bieden wij u ballen van bekende merken, zoals Adidas, Mikasa of Molten. Maar ook voordelige ballen van eigen fabrikaat, die door onze deskundige mensen special zijn ontwikkeld voor het gebruik bij verschillende sporten. Ideaal, om ballen van verschillend fabrikaat en in verschillende uitvoeringen uit te proberen, zijn onze test-pakketten, die bestaan uit verschillende ballen.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.