• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45065 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Zachte schuimstofballen

Zachte schuimstof ballen voor sport & therapie

Zachte ballen zijn uitstekend geschikt voor gymnastiek en therapie en maken het voor kinderen gemakkelijker om nieuwe takken van sport aan te leren. Bij Sport-Thieme vindt u een groot aanbod aan zachte schuimstof ballen in verschillende afmetingen en uitvoeringen voor verschillende takken van sport.
Filter
Merkartikelen
Eigenschap
Baltype
Prijs
Type product
Ook interessant:
Close
Filter
Merkartikelen
Eigenschap
Baltype
Prijs
Type product
Ook interessant:
Close

De lievelingsballen voor kinderen zijn zachte ballen

Handbal, voetbal of volleybal: zachte schuimstof ballen zijn vooral bij beginnerstraining met kinderen zeer geschikt. Een zachte bal neemt bij kleine sporters de angst weg voor blessures, zodat ze snel nieuwe technieken kunnen aanleren en zelfvertrouwen krijgen. Want kinderen merken het direct: een zachte schuimstof bal doet geen pijn, ook niet wanneer men er met kracht tegenaan schopt of wanneer men er een op de neus krijgt. Zo kunnen ze zich volledig op het bewegen concentreren. Ook in gymnastiek-groepen, in therapie of bij gehandicaptensport zijn zachte schuimstof ballen een geliefd hulpmiddel.

Zachte schuimstof ballen voor verschillende takken van sport

Naar gelang de soort sport zijn er zachte schuimstof ballen in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Een soft-voetbal is in afmeting en stuitergedrag zoals de oorspronkelijke voetballen. Ideaal voor werp- en vangoefeningen met kinderen is er een soft-handbal. De technieken leren kleine sporters het best met een soft-volleybal. Wanneer u de verschillende type ballen een keer wilt bekijken en in de hand wilt nemen, adviseren wij u onze Sport-Thieme-testpakketten, die verschillende zachte schuimstof ballen bevatten.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.