• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42238 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Turnbanken

Turnbanken kopen: Top-kwaliteit en veiligheid

Turnbanken zijn een must in elke turnhal-inrichting. Sport-Thieme biedt kwalitatieve, stabiele banken van massief naaldhout in verschillende lengtes. Ze zijn perfect geschikt voor school- en verenigingssport of kinderturnen. Ook passende turnbank-accessoires zoals rubber doppen, wielen, of een schommel-element kunt u via onze webshop bestellen.
Filter
Prijs
Type product
Close
Filter
Prijs
Type product
Close

Turnbanken voor uw turnhal

Turnbanken zijn veelzijdig te gebruiken sporttoestellen en mogen in geen enkele turnhal ontbreken. Ze dienen als zitmogelijkheid of speelveldbegrenzing en zijn b.v. geschikt voor balanceer-oefeningen en huppel- en hinkelspelletjes. In combinatie met andere turntoestellen geven turnbanken de mogelijkheid voor een veelvoud aan oefeningen. Men kan ze ophangen aan wandrekken, hindernis-parcours bouwen etc. Geraffineerd voor kinderturnen: met behulp van een speciaal schommel-element verandert de turnbank in een handomdraai in een wip.

Turnbanken: top-kwaliteit en veiligheid

Turnbanken van Sport-Thieme zijn gemaakt van kwalitatief massief naaldhout, dat uit duurzaam beheer stamt. Het meervoudig verlijmde hout is uiterst stabiel en beschikt over een goede buigzaamheid. De turnbanken hebben een veilige stand en hebben een antislip beschermlaag om de vloer van de hal te ontzien. Extra rubberen doppen of wieltjes zijn als accessoire leverbaar. Zodat de turnbanken goed aan het wandrek, springkast of rekstang kunnen hangen,hebben ze aan het eind een handige inhanglijst. Afgeronde kanten aan het loopvlak verminderen het gevaar voor blessures en zijn tevens een kenmerk voor kwalitatieve turnbanken.