• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44559 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Sale

Speciale aanbiedingen - Sportartikelen tegen voordelige prijzen

Koopjesjagers opgelet - Bij Sport-Thieme vindt u speciale aanbiedingen voor hoogwaardige producten - van fitness- en cardiovasculaire uitrusting, actuele toptrainings- en WK ballen, tot populaire buitenspeeltuinen en trampolines: in ons koopjesassortiment vinden scholen, clubs en particulieren interessante aanbiedingen tegen aantrekkelijke prijzen.
Filter(1)
Filter(1)
Speciale aanbiedingen - heuze kortingen en super koopjes
In de lente en de herfst presenteren fabrikanten zoals Adidas, Erima, Speedo, Arena, … hun nieuwe collectie. Ook Sport-Thieme ruimt zijn stock op en biedt deze hoogwaardige merkproducten aan onklopbare prijzen. In onze uitgebreide uitverkoop vindt u zowel een breed assortiment van cardio-, kracht- en fitnessapparatuur als accessoires voor sportbegeleiders en clubtraining. Onze tip: Bespaar met SETS - of het nu gaat om tafeltennis, floorball, zwemmen of fitness.

Top klantenservice – ook bij speciale aanbiedingen
Ook tijdens de uitverkoop geniet u van de exclusieve Sport-Thieme service. Laat het pakket met de sport –en vrijetijdsgoederen naar u adres leveren en probeer alles in alle rust uit. Als het artikel u niet bevalt of als de maat niet past, kunt u het binnen de retourperiode gemakkelijk aan ons terug bezorgen. Maak gebruik van onze uitgebreide keuze speciale aanbiedingen en bestel eenvoudig online bij Sport-Thieme.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.