• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44872 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Werpen & vangen

Werpspel & vangspel kopen: iets bijzonders voor kinderen

Werpen & vangen is de basis voor vele recreatieve spellen en een goede mogelijkheid om coördinatie-, concentratie- en reactievermogen te trainen. U vindt bij Sport-Thieme een grote keuze aan verschillende werpspelletjes voor buiten en voor elke leeftijd.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Stimuleert de ontwikkeling van kinderen
Werpen & vangen behoort tot de motorische basisvaardigheden, die kinderen reeds vanaf een leeftijd van drie jaar aanleren. In het kinderdagverblijf, op school en bij recreatieve spellen worden deze vaardigheden verder getraind en verbeterd. Het oefenen van werpen en vangen is een vast bestanddeel bij sportonderwijs en belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert niet alleen de oog-handcoördinatie, maar versterkt ook het zelfbewustzijn. Wie goed met de bal kan omgaan, is populair in de groep en wordt bij wedstrijden als eerste voor een team uitgekozen. Een goede werptechniek is bovendien de basis voor teamsporten zoals handbal of basketbal.

Ballen, werpschijven, tennisringen etc.
Om werpen & vangen met beginners te oefenen, zijn ballen van zacht, gripvast materiaal, die goed in de hand liggen, geschikt. Ook pittenzakjes zijn een goede mogelijkheid, om zich met de bewegingen vertrouwd te maken. Voor extra plezier zorgen werpattributen in bonte kleuren en vrolijke vormen, die prikkelen tot vele recreatieve spellen. Daarbij kunt u kiezen uit een groot assortiment aan ballen, werpschijven en tennisringen. Voor werptraining met gevorderden vindt u bij Sport-Thieme ook wedstrijdballen voor alle soorten sport, waarbij werpen & vangen belangrijk is.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.