• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44872 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Werp- & vangspelen

Werpspelen en vangspelen: de perfecte training voor coördinatie

Werp-en vangspelen zijn een geweldige manier om coördinatie, concentratie en reactievermogen te trainen. Daarbij heeft men ook nog veel plezier - zowel in een groep, per twee of tijdens het alleen oefenen. Sport-Thieme biedt een breed scala aan veelzijdige binnen- en buitenspelen geschikt voor alle leeftijden.

Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Plezier voor alle leeftijden
Wie vangt de bal? Wie scoort de meeste punten in het doelwerpen? Welk team doet de meeste herhalingen van heen- en-weer-spelen? Het werpen en opvangen is in veel verschillende mogelijkheden en met zeer verschillende spelregels uitvoerbaar. Maar allemaal hebben ze één ding gemeen: ze brengen plezier voor alle leeftijden en trainen daarbij belangrijke vaardigheden zoals oog-handcoördinatie, reactie en concentratie. Geweldig voor kinderen die nog niet zo geoefend zijn in het gooien en vangen is een vangspel met klittenband. De bal kleeft eenvoudig aan het klittenband bij het vangen. Een spel waarbij men moet werpen, opvangen en tellen? Dit kan met de catchball, een werpartikel waarop nummers staan geschilderd, die moeten worden opgeteld of afgetrokken tijdens het vangspel.
Werpspelen met doel kopen
Super voor het concentratievermogen zijn werpspelen, waar men door correct werpen naar een doel punten kan verdienen. Dit kan bijvoorbeeld een werptapijt zijn met een doel of een schijf met nummertjes erop of houten stokjes zoals bij een klassiek ringwerpspel. Een bijzonder verfijnde variant is het werpspel Laddergolf. Daarbij proberen de spelers twee golfballen die met een touwtje aanéén zijn verbonden, zodanig te werpen dat ze zo hoog mogelijk op een laddersport blijven hangen. Bij Sport-Thieme vind je altijd nieuwe, aantrekkelijke werp- en vangspelen.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.