• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  43189 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Handballen

Handballen voor schoolsport en handbaltraining

Handballen voor school- en verenigingssport bestelt u bij Sport-Thieme voordelig online. Het omvangrijke aanbod bestaat uit handballen in alle gangbare maten voor kinderen, dames en heren. Wedstijdballen van merkfabrikanten zoals Adidas, Kempa en Molten zijn evenzo goed beschikbaar als ijzersterke zachte schuimstof ballen voor mini‘s. Nu de juiste Handbal voor uw kopen.
Filter
Merkartikelen
Groote
Prijs
Type product
Close
Filter
Merkartikelen
Groote
Prijs
Type product
Close

Handballen kopen -  voor heren, dames, jeugd en mini‘s

Naast merk-handballen met kwaliteitslabel van de Internationale Handbal Bond vindt u bij Sport-Thieme ook handbal ballen uit de eigen collectie van Sport-Thieme. De kwalitatieve ballen zijn een voordelig alternatief voor schoolsport of handbaltraining en kenmerken zich door de goede spring- en speleigenschappen. Met hun dubbel gelamineerde butyl-rubberen binnenbal garanderen ze een lange levensduur. Met de Sport-Thieme Grippy heeft u b.v. een met de hand gestikte handbal met een zeer goede grip in wedstrijd-kwaliteit.

Bestelmaat in de handbalshop

Handballen koopt u bij Sport-Thieme in alle gangbare maten. Heren spelen met maat 3, voor dameshandballen bestelt u maat 2. Maat 1 is geschikt voor de jongens van de D- en E-jeugd en meisjes van de C- tot de E-jeugd. Handballen voor de mini‘s zijn nog kleiner en hebben maat 0. De mini-handbal is een variant voor kinderen van zes tot negen jaar en wordt met vereenvoudigde spelregels en met kleine doelen gespeeld. Zeer geschikt voor de beginners-training met kinderen zijn ook handballen van zacht schuimstof.