• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Trampolines

Hoogwaardige trampolines voor kinderen en volwassenen

Wilt u een trampoline van hoge kwaliteit kopen? Bij ons vindt u bijzonder exclusieve en duurzame kleine en grote trampolines voor kinderen en volwassenen - ideaal voor de tuin, fitness, revalidatie of speelplaats. Uw nieuwe trampoline krijgt u heel eenvoudig: u bestelt hier gemakkelijk online in de grote Sport-Thieme trampolinewinkel en wij leveren betrouwbaar op het door u gewenste adres!
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Doelgroep
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Doelgroep
Prijs
Type product
Close

Trampolines voor recreatie, fitness en wedstrijden

Trampoline springen oefent op kinderen een bijzonde fascinatie uit. Huppelen, ronddollen en zich daarbij gewichtsloos voelen, dat zorgt niet alleen voor veel plezier, maar stimuleert ook het evenwichtsgevoel en verbetert coördinatie en lichaamsbeheersing. Trampoline springen traint bovendien vele spieren in het hele lichaam en verbrandt daarbij elke hoeveelheid calorieën. Daarom zijn trampolines ook populaire fitnesstoestellen voor thuis. Professioneel is trampolineturnen een wedstrijddiscipline en sinds het jaar 2000 ook een Olympische discipline.

Trampoline kopen: voor elke toepassing het juiste model

Als tuintrampoline of kindertrampoline heeft u de keuze uit modellen om op te stellen en trampolines, die gelijkvloers aansluiten. Voor zulke bodemtrampolines moet u een daarvoor passend gat uitgraven. Let in ieder geval op de aanbevolen veiligheidsmaatregelen. Bescherming tegen gevaarlijk vallen biedt b.v. een veiligheidsring. Ideaal voor fitnessoefeningen is een minitrampoline. Deze neemt niet veel plaats in beslag en kan zowel binnen als buiten opgesteld worden. Wedstrijdtrampolines zijn groter en hebben een bijzonder springdoek voor hoge prestaties. Bij Sport-Thieme vindt u reserveonderdelen en accessoires voor trampolines.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.