• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44099 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Grondtrampoline

Trampoline in de grond: plezier en therapie op speelplaatsen

Een Grondtrampoline voor kinderdagverblijf, speelplaatsen en recreatieve instellingen bestelt u snel en gemakkelijk bij Sport-Thieme. Ook bij therapie heeft zich de bodemtrampoline bewezen. Alle modellen in ons assortiment voldoen aan de hoogste eisen wat betreft veiligheid en kwaliteit.

Filter
Productgroep
Merkartikelen
Doelgroep
Prijs
Type product
Ook interessant:
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Doelgroep
Prijs
Type product
Ook interessant:
Close

Bodemtrampolines, geschikt voor rolstoelgebruikers in de trampoline-shop
Trampoline springen is niet alleen heel erg leuk, maar stimuleert ook het evenwichtsgevoel, coördinatieve vaardigheid en lichaamsbeheersing. Daarnaast worden vele spieren geactiveerd en getraind. Kinderen houden van het gevoel van gewichtsloosheid tijdens het springen en kunnen er meestal niet genoeg van krijgen. Ook bij therapie zijn bodemtrampolines waardevolle hulpmiddelen. Trampoline springen kan psychische spanningen oplossen en bijdragen aan het afbouwen van agressie. Voor mensen met een beperking zijn er speciale vloertrampolines, die geschikt zijn als rolstoel-trampoline. De bewegingen op de trampoline geven deze mensen een bijzonder gevoel en werkt positief op lichaam en geest.

Grond Trampoline kopen: verschillenden modellen voor het uitzoeken
Bodemtrampolines worden in de grond geplaatst en sluiten gelijk aan de bodem. Voor montage moet een overeenkomstig groot gat gegraven worden. Een frame van platen ter bescherming van het vallen zorgt voor veiligheid tijdens het springen. Wanneer u een bodemtrampoline wilt aanschaffen, heeft u de keuze tussen verschillende afmetingen en uitvoeringen voor verschillende doelgroepen. Ideaal als bodemtrampoline voor een kinderdagverblijf zijn b.v. de mini-modellen, waarop kleine sporters vanaf één jaar al plezier kunnen hebben. Voor openbare speelplaatsen adviseren wij bijzonder stevige, vandalismebestendige grondtrampolines.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.