• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44559 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Kinderturnen

Spelideeën en toestellen voor kinderturnen

Kinderturnen stimuleert kleine kinderen in hun motorische en lichamelijke ontwikkelingen. Bij Sport-Thieme vindt u veel creatieve ideeën en bouwtoestellen voor kindergymnastiek. Leuke warming-up spelletjes, spannende turntoestellen en speelse oefeningen maken van kinderturnen een gemeenschappelijk event. Eenvoudige spelletjes, zoals touwtje springen, schommelen of ringzwaaien zorgen al voor fantasierijke bewegingsspellen. Bij het swingen aan de trapeze voelen de kleintjes zich als een echte circusartiest.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Ook interessant:
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Ook interessant:
Close

Kinderturnen: leuke ideeën en sporttoestellen

Kinderen hebben beweging nodig, willen bezig zijn en hun lichamelijke grenzen verleggen. Kinderturnen past perfect bij deze behoefte en voert de boventoon bij de ondersteuning van de ontwikkeling van het kind. Door speelse oefeningen worden de kleine basisvaardigheden, zoals lopen, werpen, klimmen, springen of swingen gestimuleerd. Oefeningen voor kinderturnen op een kinderdagverblijf of bij een vereniging kunnen er zeer divers uitzien, maar hebben niet veel accessoires nodig. Zingen en dansen behoren er net zo goed bij als loop- of balspellen. Kinderturnen wordt met bouwtoestellen echter nog spannender.

Fantasierijke bouwtoestellen voor kinderturnen

Bij touwklimmen, klimnetten of aan een klimwand worden jongens en meisjes avonturiers en jungledieren. Fantasierijke ideeën voor kinderturnen worden bereikt met multifunctionele turntoestellen, zoals de Lüneburger Stegel-set, waarbij u een keuze kunt maken uit ladder, evenwichtsbalk, glijbaan en touw. Op die manier kunt u een totaal vaardigheidsparcours uitzetten. Met combineerbare matten-elementen bouwen kinderen tijdens het kinderturnen een hol.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.