• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42238 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Zachte valmatten

Zachte valmatten voor bescherming tegen vallen

Ofwel bij toestelturnen, hoogspringen of speelse oefeningen bij kinderturnen: zachte valmatten mogen in geen enkele turnhal ontbreken. Sport-Thieme biedt een groot assortiment aan verschillende zachte valmatten en landingsmatten. Ook accessoires als reserve-overtrek, anti-slipmaterialen of bevestigingsriemen kunt u via onze webshop bestellen. Zachte valmatten dienen als valbescherming bij het toestelturnen en dempen de landing tijdens de afsprong en het springen.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Uitrusting
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Uitrusting
Prijs
Type product
Close
Zachte vloermatten: veilige valbescherming
Zachte vloermatten dienen als zachte valbescherming en zorgen ervoor, dat tijdens afsprong van de toestellen of bij het springen niemand gewond raakt. Voor oefeningen, waarbij men met het gehele lichaam op de grond komt, zijn dikke zachte vloermatten met zachtere vulling zeer geschikt. Voor een gecontrolleerde afsprong adviseren wij stevige valmatten. Deze maken een veilige landing in stand mogelijk. Zachte vloermatten en landingsmatten kunnen ook met elkaar gecombineerd worden.

Zachte valmatten: opbouwen en accessoires
Zachte vloermatten hebben een schuimstof kern, die naar gelang model van verschillende dikte kan zijn en een overtrek van scheurvast, ijzersterk polyester-canvas. De onderkant bestaat uit antislip turnmattenstof, zodat de matten niet weg kunnen glijden. Als extra bescherming kunt u een antislipmat bestellen. Voor de meeste zachte vloermatten zijn ook reserve-onderdelen te verkrijgen. Om op te bergen worden zachte vloermatten meestal met een riem aan de wand bevestigd. Zeer plaatsbesparend zijn de inklapbare zachte vloermatten.