• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44492 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Speelballen & therapieballen

Speelbal of therapiebal – Grote keuze

Therapieballen zijn essentieel voor zowel revalidatie als speeltijd. Onze kwalitatieve speelballen voor kinderen bieden eindeloze mogelijkheden voor sportclubs en scholen of voor privégebruik. Ontdek het veelzijdige aanbod en ervaar de voordelen van onze grote speel- en therapieballen. Ze stimuleren niet alleen de fysieke activiteit, maar ondersteunen ook de ontwikkeling van motorische vaardigheden. Kies vandaag nog de perfecte bal voor uw behoeften.
Filter
Baltype
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Baltype
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Speelbal kopen - Veel kleuren, vormen en maten

Een speelbal is er in verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Slechts éénkleurig of bont gekleurd. Ballen brengen plezier zowel in de vrije tije tijd als in de sport. Pret- en reactieballen zijn ook geschikt in de sport: door hun onberekenbare vluchtbanen zijn ze geschikt voor reactietraining in vele balsportdisciplines. Waterbom-ballen met hun bonte kleuren zorgen voor veel waterpret. Ze zijn zacht in aanpakken en zuigen zich vol met water. Zeer geliefd zijn onze kleine therapieballen met gevoelige oppervlakte. Ze hebben een grote aantrekkingskracht en geven verschillende gevoelsprikkels. Grijpen en voelen worden dankzij de bal een belevenis.

Ballen voor therapie en revalidatie

Grote therapieballen, o.a. van Togu zijn geschikt voor verschillende soorten sport bij therapie en revalidatie. Beweeglijkheidstraining voor hand, arm- of beenoefeningen: Een therapiebal is een ideale begeleider voor uw ergotherapie etc. Gebruik hem als lesbal , coördinatiebal of anti-stressbal voor ontspanning. Kleinere therapieballen voor baby‘s en kinderen zijn van een verschillende oppervlakte voorzien: Noppenballen, stekelballen en Buschwusch-ballen hebben een bijzondere buitenkant, welke de gevoelige waarneming aan handen en voeten stimuleert. Bestel vandaag nog uw nieuwe speelballen en therapieballen via de Sport-Thieme webshop.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.