• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42911 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Speelballen & therapieballen

Speelballen en therapieballen – Grote keuze uit bonte ballen

Speelballen voor ballenbakken in een indoorpark of therapieballen voor therapeutisch gebruik in klinieken en praktijken. Bestel eenvoudig vanuit thuis via de Sport-Thieme webshop. Tehuis, school of kinderdagverblijf: een grote keuze oefenballen, bonte ballen voor stimulatie van het waarnemingsvermogen en de motoriek wachten op u. Kies voor speelballen voor klassieke vang- en werpoefeningen of uit therapieballen voor fysiotherapie en revalidatie.
Filter
Baltype
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Baltype
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Speelballen en therapieballen

Een speelbal is er in verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Slechts éénkleurig of bont gekleurd. Ballen brengen plezier zowel in de vrije tije tijd als in de sport. Pret- en reactieballen zijn ook geschikt in de sport: door hun onberekenbare vluchtbanen zijn ze geschikt voor reactietraining in vele balsportdisciplines. Waterbom-ballen met hun bonte kleuren zorgen voor veel waterpret. Ze zijn zacht in aanpakken en zuigen zich vol met water. Zeer geliefd zijn onze kleine therapieballen met gevoelige oppervlakte. Ze hebben een grote aantrekkingskracht en geven verschillende gevoelsprikkels. Grijpen en voelen worden dankzij de bal een belevenis.

Speelbal en therapiebal

Grote therapieballen, o.a. van Togu zijn geschikt voor verschillende soorten sport bij therapie en revalidatie. Beweeglijkheidstraining voor hand, arm- of beenoefeningen: Een therapiebal is een ideale begeleider voor uw ergotherapie etc. Gebruik hem als lesbal , coördinatiebal of anti-stressbal voor ontspanning. Kleinere therapieballen voor baby‘s en kinderen zijn van een verschillende oppervlakte voorzien: Noppenballen, stekelballen en Buschwusch-ballen hebben een bijzondere buitenkant, welke de gevoelige waarneming aan handen en voeten stimuleert. Bestel vandaag nog uw nieuwe speelballen en therapieballen via de Sport-Thieme webshop.