• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  43189 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Balpompen & balcompressoren

Balpompen en balcompressoren voor thuisgebruik, club of school

Balpompen en balcompressoren brengen voetballen, handballen, Pezziballs & Co. in een oogwenk in vorm. Sport-Thieme biedt een brede selectie van krachtige compressoren tot kleine handpomp. Afhankelijk van uw budget en behoeften, vindt u de juiste ballenpomp voor privégebruik, club of school. Praktisch: u kunt ook fietsbanden, rubberboten of autobanden oppompen met de meeste balpompen en balcompressoren.

Filter
Merkartikelen
Pomptype
Drukvermogen
Prijs
Type product
Close
Filter
Merkartikelen
Pomptype
Drukvermogen
Prijs
Type product
Close
Balpompen en balcompressoren: Ruime keuze

Iedereen die een balsport beoefent, heeft balpompen en balcompressoren nodig om de ballen op te blazen en in vorm te houden. Of het nu in de schoolsport, voetbal-, handbal- of volleybalclub is: wie voor veel ballen moet zorgen is dankbaar voor de krachtigste mogelijke ondersteuning. De snelste manier om te werken is een balcompressor. Met perslucht vult men ballen in enkele seconden, waardoor het mogelijk is om snel grote hoeveelheden ballen te speelklaar te leveren. Olie- en onderhoudsvrije modellen zijn bijzonder eenvoudig en ongecompliceerd om te hanteren. Een manometer geeft de juiste luchtdruk aan.

Balpomp met de hand of de voet te bedienen

Voor kleinere hoeveelheden ballen is ook een ballenpomp met hand- of voetbediening geschikt. Een dubbel cilinderpomp is bijzonder effectief. Voor thuisgebruik of om mee te nemen, is een kleine handpomp met ventielnaald ideaal. Balpompen en balcompressoren zijn verkrijgbaar bij Sport-Thieme met ventielnaald en plastic nippels. U kunt ook vervangende nippels, naalden en slangen kopen als accessoires voor de ballenpomp.