• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  40808 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Volleyballen

Volleybal en volleybal-sets kopen

Volleyballen voor zaal- en beachvolleybal bestelt u voordelig via de Sport-Thieme-webshop. Naast de officiële wedstrijdballen van Mikasa vindt u kwalitatieve volleyballen van Molton, Conti en andere merkfabrikanten voor verenigingen, school- en recreatiesport. Voor beginners en training met kinderen zijn volleyballen uit schuimstof geschikt.
Filter
Filter

Volleyballen kopen -  voor verenigingen, school- en recreatie

Volleybal is een geliefde soort teamsport, die zich ook in de recreatiesport uitbreid. Naast de klassieke zaalvolleybal heeft zich in de laatste jaren ook het beachvolleybal als trendsport gevestigd. Bij de varianten in het zand spelen slechts twee spelers per team bij licht gewijzigde regels op een iets kleiner veld (8 x 8 meter). Zaalvolleybal speelt men daarintegen met zes spelers per team op een veld van 9 x 9 meter. De nethoogte is bij beide spelsoorten gelijk en variëert naar gelang dames, heren of gemixte teams tegen elkaar spelen.

Volleybal voor zaal & zand

Beach-volleyballen zijn met een minimale omvang van 67 cm groter als zaalvolleyballen en hebben minder druk. Ze zijn van water afstotend materiaal, zodat de volleyballen ook tegen een regenbui bestand zijn en niet direct stuk gaan, wanneer ze ineens in zee terecht komen. Volleyballen voor in de zaal hebben een omvang van 65-67 cm en wegen 260-280 g. De officiële wedstrijdbal voor de Olympische Spelen 2012 van Mikasa heeft een nieuwe Dimple-oppervlakte, die voor nog betere vliegeigenschappen zorgt.