• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  43189 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Tafeltennisbatjes

Welke tafeltennisbat is de juiste?

Per set of een enkele tafeltennisbatjes kopen: U vindt in de Sport-Thieme webshop een grote keuze aan tafeltennisbatjes voor scholen, recreatieruimten en verenigingen. Beginner, recreant of wedstrijdspeler: In ons grote assortiment vindt u kwalitatieve tafeltennis batjes met verschillende toplagen en grepen van hout of kunststof voor verschillende doeleinden.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Materiaal
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Materiaal
Prijs
Type product
Close

Tafeltennisbatjes voor alle spelklassen
Belangrijk voor een tafeltennisbat is de greep en de toplaag. Die beïnvloeden de speleigenschappen. Daarbij zijn verschillende varianten voor verschillende vereisten geschikt. Welke tafeltennisbat u wilt kopen, hangt van uw wensen af. Bij de greepvorm onderscheidt men rechte, gewelfde, anatomische en conische grepen. Bij een tafeltennisbat met rechte greep kan men gemakkelijker wisselen tussen forehand en backhand. Daarom zijn die populair bij defensieve spelers. Gewelfde, anatomische en conische vormen liggen daarentegen vaster in de hand en zijn geschikt voor offensieve spelers en beginners.

Welke toplaag voor de tafeltennisbatjes?
Er zijn voor tafeltennisbats verschillende toplagen met of zonder foamlaag. Bij wedstrijden zijn alleen door de ITTF toegelaten toplagen toegestaan. In het algemeen onderscheidt men tafeltennisbatjes met noppen aan de buiten- en aan de binnenzijde. Wijzen de noppen naar buiten, dan is er minder spin, daarvoor echter een hogere snelheid. Tafeltennisbatjes met noppen aan de binnenzijde zorgen voor meer rotatie en veelzijdige slagmogelijkheid. Bij de grepen kiest u uit rechte, gewelfde, anatomische of conische grepen. Bij TT-bats met rechte greep kan men gemakkelijker wisselen tussen forehand en backhand, daarom bij defensieve spelers geliefd. Gewelfde, anatomische en conische vormen liggen daarentegen vaster in de hand en zijn geschikt voor offensieve spelers en beginners of voor schoolsport. Tevens bieden wij een kenmerk in de vorm van letters bij onze tafeltennisbats: Goede tafeltennisbatjes voor kinderen bieden wij ook aan in voordelige sets. Voor sport in de openlucht kiest u weerbestendige bats van stevig composiet-materiaal: tafeltennisplezier voor buiten zoals schoolpleinen, zwembaden of jeugdcentra. Bestel nu gemakkelijk van huis uit: onze tafeltennis-shop biedt alleen topmerken voor uw nieuwe tafeltennisbat of TT-sets.