• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Tafeltennistafels

Indoor- en outdoor-tafeltennistafels voor wedstrijd en recreatie

Tafeltennistafels voor de wedstrijd- en recreatiesport koopt u voordelig via de Sport-Thieme webshop. Het omvangrijke aanbod omvat verschillende indoor- en outdoor tafeltennistafels voor verenigingen, scholen en recreatieruimten alsmede tafeltennistafels met ITTF-certificaat voor de prestatiesport. Met tafeltennis, in de volksmond ping-pong genaamd, kunnen zich trouwens ook de kleintjes al aan een mini-tafeltennistafel fit houden. Hierbij worden fitness en coördinatie op een speelse wijze gecombineerd.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Toepassingsgebied
Plaats van gebruik
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Toepassingsgebied
Plaats van gebruik
Prijs
Type product
Close

Tafeltennistafel voor recreatie & wedstrijd

Tafeltennistafels zorgen voor afwisselend plezier bij groot en klein. Of het nu buiten in de tuin is, binnen in de hobbykelder, in het jeugdcentrum, verenigingsgebouw of op de speelplaats: een tafeltennistafel is een aanwinst voor het gemeenschappelijk sportgebeuren. Ook beginners kunnen zonder veel techniek snel aanvangen en zich bij rondloop, enkel- of dubbelspel uitleven. Als prestatiesport vereist tafeltennis naast verfijnde slagtechniek ook een enorm goed reactievermogen en concentratie. Bij Sport-Thieme vindt u tafeltennistafels voor de meest verschillende doeleinden.

Tafeltennistafels kopen: verschillende modellen

Indoor-tafeltennistafels voor wedstrijden moeten door de Internationale Tafel Tennis Federatie ITTF gecertificeerd worden en voldoen aan de exacte richtlijnen wat betreft afmeting, hoogte en oppervlaktekwaliteit. Voor recreatie zijn er ook tafeltennistafels in andere formaten - zoals mini-modellen voor kinderen of tafeltennis-sets, die u eenvoudig op een originele tafel kunt leggen. Outdoor tafeltennistafels zijn van weerbestendig materiaal en behouden ook bij regen en sterke zonbestraling hun goede speleigenschappen. U kunt ze tenslotte beschermen met een afdekhoes. Ideaal voor op schoolpleinen of parken zijn de betonnen tafeltennistafels. Als speciale uitgave zijn er ook ronde tafeltennistafels.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.