• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45029 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Beachsport

Beachsport-shop van Sport-Thieme

Beachsport is Trend! Want acties in het zand zorgen niet alleen voor plezier, maar trainen ook het gehele lichaam – en dat nog intensiever dan op vaste bodem! Beachvolleybal, beachsoccer of beachhandbal: in de grote beachsport-shop van Sport-Thieme vindt u een passende uitrusting.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Prijs
Type product
Close

Beachsport: met een goed humeur in het zand
Zomer, zon, strand: bij beachsport krijgt men een vakantiegevoel. En dat zelfs wanneer het "strand" slechts een zwembad is of in een hal midden in de stad ligt. Maar niet alleen daarom genieten sporten als beachvolleybal, beachsoccer of beachhandbal steeds meer populariteit. Bij sporten in het zand kan men zich intensief uitleven en ontziet toch de gewrichten. En: op de zachte ondergrond beleeft men des te meer plezier, wanneer men achter de bal aan kan duiken – dat zorgt voor veel actie en een goed humeur.

Beachsport-accessoires in veelvoud
Sport-Thieme biedt een omvangrijk assortiment aan accessoires voor alle gangbare soorten beachsport. Netten, palen en complete netinstallaties voor beachvolleybal indoor of voor buiten vindt u in verschillende uitvoeringen. Wij bieden een grote keuze aan hoogwaardige beachvolleyballen voor hobbyspelers en professionals.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.