• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  37585 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Voetbal

Voetbal, voetballen, doelen en accessoires

Voetbal als recreatie-, prestatie- of schoolsport: Bij Sport-Thieme vindt u de passende uitrusting. Het omvangrijke aanbod betreft voetballen, voetbaldoelen, doelnetten, markeerwagens, grenspalen, trainingsaccessoires etc. Met talrijke trainingsmiddelen kunt u uw voetbaltraining binnen de vereniging of op school nog effectiever gestalte geven. Voetbal-DVD’s over techniek, tactiek en coördinatietraining ronden het omvangrijke voetbalaanbod af. Zodat u succesvol met uw team kunt doorstarten.
Filter
Filter

Voetbal: Ballen, doelen & topuitrusting

Voetballen zorgt voor plezier, houdt fit en is verenigingssport nummer één. Geen andere soorten sport maakt zo vele mensen enthousiast. Zelfs de allerkleinsten zorgen op het voetbalveld voor ambitieuze wedstrijden. Daarbij is niet alleen de sportieve prestatie belangrijk, maar ook de teamspirit. Voetbal verbindt en overwint grenzen. Daarom speelt deze belangrijke balsport ook bij sociale bezigheden en integratieprojecten een grote rol.

Omvangrijke voetbalshop

Het belangrijkste accessoire is natuurlijk de bal. En dan kan het beginnen. De voetbalshop van Sport-Thieme biedt een grote sortering aan voetballen voor verschillende leeftijdsgroepen en speelklassen, zowel voor binnen als buiten. Zodat u uw voetbal- of speelplaats professioneel kunt uitrusten, vindt u voetbaldoelen in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Markeringswagens en verf, om lijnen te trekken, zijn er net zo goed als grenspalen en vlaggen.