• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42232 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Voetbaldoelen

Voetbaldoelen in verschillende uitvoeringen

Voetbaldoelen voor verenigingen, scholen of speelplaatsen: Bij Sport-Thieme vindt u een grote sortering kwalitatieve doelen en doelnetten in verschillende afmetingen voor verschillende toepassingen. Voetbaldoelen moeten stevig zijn en mogen niet kantelen. Bijzonder stevig zijn volledig gelaste constructies. Passende accessoires voor het doel, zoals netten, doelankers, bodemhulzen en bodemframes zijn ook verkrijgbaar in onze voetbalshop. Nu voetbaldoelen kopen.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Voetbaldoel kopen: grote sortering van accessoires

Voetbaldoelen zijn essentieel voor elke voetbalwedstrijd. Naar gelang de soort wedstrijd worden daarbij doelen van verschillende afmetingen gebruikt. Grote voetbaldoelen voor wedstrijden hebben een afmeting volgens de norm, die volgens de DFB- en FIFA-richtlijnen vastgelegd zijn. De afmeting aan de binnenkant tussen de beide palen bedraagt exact 7,32 meter en 2,44 meter tussen bodem en dwarslat. Jeugdvoetbaldoelen zijn kleiner en hebben een binnenmaat van 5 x 2 meter. Ook bij zaalvoetbal worden voetbaldoelen met deze afmeting gebruikt. Wanneer u een voetbaldoel voor recreatie-of jeugdvereniging wilt kopen, zijn kleinere, draagbare minidoelen bij voorbeeld in de maat 2x3 meter zeer geschikt. Die kunnen voor verschillende soorten sport gebruikt worden en zijn daarom zeer veelzijdig.

Voetbaldoelen veilig opstellen

Veiligheid gaat voor alles, ook bij een voetbaldoel. Voor een veilige opstelling zorgen bv. haringen of bodemhulzen, waarin de palen stevig verankerd worden. Is een mechanische verankering niet mogelijk zoals bv. op kunstgras velden, dan worden voetbaldoelen met gewichten beschermd tegen kantelen. Zeer populair zijn grote doelen met geïntegreerde gewichten, omdat deze transportabel zijn en reeds een modern kantelsysteem bezitten. Let bij het kopen vooral op het TÜV en GS-keurmerk. Ideaal voor speelplaatsen zijn de vandalisme-veilige, volledig gelaste aluminium voetbaldoelen.

Doeltype Doeldiepte Contragewicht
Jeugddoel (5x2 m) 1,0 m
1,5 m
2,0 m
200 kg
125 kg
100 kg
Trainingsdoel (7,32x2,44 m) 1,5 m
2,0 m
170 kg
100 kg