• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  51792 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Jeugdvoetbaldoelen

Jeugdvoetbaldoelen en accessoires

Jeugdvoetbaldoelen in de afmeting van 5 x 2 meter koopt u voordelig via de Sport-Thieme-voetbalshop. Passende doelnetten en bodemverankeringen kunt u extra bestellen. U vindt op de betreffende productpagina’s van jeugdvoetbaldoelen o.a. een nettenadvies. Of u maakt de keuze voor een voordelige jeugdvoetbaldoel-set, waarbij de doelnetten inclusief zijn.
Filter
Filter

Jeugdvoetbaldoelen: Voltreffers voor spelers van de toekomst
Voetbal maakt de allerkleinsten al enthousiast. In vele verschillende leeftijden kunnen jongens en meisjes in verenigingsverband trainen en bij wedstrijden met veel ambitie tegen elkaar aantreden. Reeds kinderen onder 7 jaar spelen al. Gevolgd door junioren tot A-Jeugd.

Jeugdvoetbaldoelen: robuust en veilig tegen kantelen
Jeugdvoetbaldoelen zijn kleiner dan voetbaldoelen voor senioren en hebben een afmeting van 5 x 2 meter. Voor jongere kinderen kunnen ook kleinvelddoelen van 3 x 2 meter gebruikt worden. Jeugddoelen moeten stevig zijn en bestand zijn tegen hoge belasting. Bijzonder stevig zijn modellen, waarbij het frame volledig gelast is. Let beslist op een veilige stand: een speciale antikantel-verankering of bodemhulzen zorgen ervoor, dat de jeugdvoetbaldoelen niet om kunnen vallen. Doelnetten zijn bij voetbaldoelsets inbegrepen.