• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  41618 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Grootvelddoelen

Grootvelddoelen, accessoires en beveiliging

Doelen voor een groot veld hebben een afmeting van 7,32x2,44 m en zijn een van de belangrijkste elementen op het voetbalveld. Bij Sport-Thieme vindt u een grote sortering voetbaldoelen: volledig of gedeeltelijk gelast, vrijstaand of in bodemhulzen, hier vinden verenigingen alles wat ze nodig hebben. Spaar met onze voordelige voetbaldoel-sets, waarbij de doelnetten worden meegeleverd.
Filter
Filter

Grootvelddoelen – het rondje moet in het vierkantje
Grootvelddoelen voor professionele voetbalwedstrijden hebben een verplichte afmeting van 7,32x2,44 m. Onze doelen zijn zowel geschikt voor training als voor wedstrijden, en gefabriceerd conform DIN-EN748. Maar waarop moet u letten bij het kopen van voetbaldoelen? Doelen in bodemhulzen zijn standvast bij alle weersomstandigheden, vrijstaande transportabele doelen kunnen snel verschuiven, moeten dus altijd beveiligd zijn tegen kantelen. Bijzonder stabiel zijn de volledige gelaste voetbaldoelen – die zijn zelfs bestand tegen de hardste doelschoppen.

Veiligheid voor uw doel voor groot veld
Grootvelddoelen zijn op basis van hun afmeting standvast, echter ook deze doelen kunnen kantelen. Daarom schrijft de TÜV sinds jaren voor, dat vrijstaande doelen extra beveiligd moeten worden. Een doelbeveiliging moet individueel aangepast worden aan de plaatselijke faciliteiten. Naar gelang het soort doel, plaats en ondergrond adviseren wij ofwel gewichtszakken, haringen of een mobiele antikantel-beveiliging.