• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44096 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Hockey

Hockey: ideaal voor op school en bij verenigingen

Hockey kan snel door jongens en meisjes geleerd worden. Daarom is deze teamsport uitstekend geschikt voor op school en bij verenigingen. Kinderen en jeugd leren naast techniek en coördinatie, ook fairplay en teamspirit. Hockeysticks, hockeyballen, hockeybanden, hockeydoelen en doelnetten voor school- en verenigingssport bestelt u eenvoudig via de hockeyshop van Sport-Thieme.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Prijs
Type product
Close

Hockey – een spel zonder veel uiterlijk vertoon

Bij hockey onderscheidt men veldhockey en zaalhockey. Veldhockey wordt op een grasveld gespeeld – op vandaag is het meestal kunstgras. Zaalhockey wordt in een sporthal gespeeld. Voor hockey is niet veel nodig: twee doelen, hockeysticks en een bal of een puck en het spel kan beginnen. Ons assortiment bevat hockeydoelen en doelnetten voor het indoor- en het outdoorspel. Minidoelen zijn zeer geschikt voor training. Ze zijn zowel geschikt voor gebruik in de zaal als voor buiten.

Hockey Shop - hockeysticks, hockeyballen en pucks

Juist omdat het zo eenvoudig is, is hockey uitstekend geschikt voor school- en verenigingssport. Met een hockeydoelband verandert u een normaal voetbal-jeugddoel in een hockeydoel. Hockeysticks voor op school en bij de vereniging zijn apart maar ook in voordelige sets leverbaar. Bij ons vindt u voordelige ballen en pucks, maar ook de kwalitatieve speelballen. Koop alles voor uw hockeyspel via de hockeyshop bij Sport-Thieme.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.