• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42238 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Hockeysticks

Hockeysticks kopen - voor alle leeftijdsgroepen

Hockeysticks voor veldhockey, zaalhockey, ijshockey of unihockey koopt u bij Sport-Thieme in topkwaliteit tegen kleine prijzen. Hockeysticks bestaan uit een steel en een voet. Ideaal voor school- en breedtesport zijn voordelige, meerdelige hockeysticksets. Hier kopen en de optimale hockeystick vinden.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Materiaal
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Materiaal
Prijs
Type product
Close

Hockeystick kopen in voordelige sets

Hockey is een populaire teamsport, die ook vaak als schoolsport gespeeld wordt. Jongens en meisjes vinden snel toegang tot een dynamisch spel en zijn even enthousiast daarvoor. Daarbij zijn vele vaardigheden vereist. Conditie, snelheid, reactievermogen en techniek zijn net zo vereist als tactiek, fairness en teamgeest. De hockeyuitrusting is in vergelijking voordelig: u heeft daarvoor nodig: hockeysticks, een bal of puck en twee doelen en het spel kan beginnen. Veldhockeyteams bestaan uit elk tien spelers en een keeper. Zaalhockey speelt men met elk vijf veldspelers, unihockey in een klein veld slechts met drie veldspelers en een keeper. Een overeenkomstig aantal hockeysticks heeft u voor uw team nodig. Bijzonder voordelig zijn meerdelige sticksets hier bij Sport-Thieme.

Hockeysticks voor binnen en buiten

Bij hockeysticks voor veldhockey is de voet meestal gewelfd, zodat u meer voortstuwing heeft. Hockeysticks voor in de zaal hebben minder voortstuwing nodig en hebben een afgevlakte voet. Bij Sport-Thieme vindt u de juiste uitrusting voor uw hockeysport. Kijk rond in onze shop en ontdek meer aanbiedingen voor hockey.