• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42232 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Badminton

Badminton Shop: de complete uitrusting

Badminton is een snel spel, dat zowel bij grote en als bij kleine sporters populair is. Voor op school, bij recreatie en vereniging: In de badminton shop van Sport-Thieme vindt u alles, wat u nodig heeft, om direct te starten – van badmintonshuttles tot badmintonrackets.
Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Badminton set kopen: snel spelplezier

Bij badminton gaat het erom, de shuttle met het badmintonrackets zo over het net te spelen, dat de tegenstander er niet in slaagt, deze weer succesvol terug te slaan. Daarbij zijn fantasie, conditie en tactiek even zo belangrijk als reactie- en coördinatievermogen. Gespeeld wordt enkel of dubbel. De badminton court is 13,40 m bij 6,10 m - in het dubbelspel wordt de hele baan gebruikt, in het enkelspel alleen het 5,18 m brede gedeelte van de baan tot aan de binnenste grenslijn. De hoogte van het net is 1,524 m in het midden van het net.

Grote sortering badmintonaccessoires

Bij Sport-Thieme vindt u alles, wat u voor badminton nodig heeft – b.v. een groot assortiment aan rackets tegen voordelige prijzen. Met palen en netten in verschillende uitvoeringen legt u snel en ongecompliceerd een badmintonveld aan – binnen of buiten.