• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45065 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Badminton

Badminton Shop - goed uitgerust

Badminton is een vlug spel, dat zowel bij grote en als bij kleine sporters populair is. Voor op school, bij recreatie en vereniging: In de badminton shop van Sport-Thieme vindt u alles, wat u nodig heeft, om direct te starten – van badmintonshuttles tot badmintonrackets en badmitnon netten.
Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Badminton set kopen: snel spelplezier

Bij badminton gaat het erom, de shuttle met het badmintonrackets zo over het net te spelen, dat de tegenstander er niet in slaagt, deze weer succesvol terug te slaan. Daarbij zijn fantasie, conditie en tactiek even zo belangrijk als reactie- en coördinatievermogen. Gespeeld wordt enkel of dubbel. De badminton court is 13,40 m bij 6,10 m - in het dubbelspel wordt de hele baan gebruikt, in het enkelspel alleen het 5,18 m brede gedeelte van de baan tot aan de binnenste grenslijn. De hoogte van het net is 1,524 m in het midden van het net.

Grote sortering badmintonaccessoires

Bij Sport-Thieme vindt u alles, wat u voor badminton nodig heeft – b.v. een groot assortiment aan rackets tegen voordelige prijzen. Met palen en netten in verschillende uitvoeringen legt u snel en ongecompliceerd een badmintonveld aan – binnen of buiten.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.