• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  43195 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Basketbal

Basketbal op school, bij vereniging en openbare instellingen

Basketbal behoort wereldwijd tot de populairste sporten. Ook in Nederland maakt de spannende teamsport steeds meer jeugd en volwassenen enthousiast. In de basketbalshop van Sport-Thieme vindt u alles omtrent deze geweldige trendsport: beginnen met complete basketbalinstallaties voor op school, bij verenigingen, wedstrijden, openbare installaties en privé, via basketbalboard en basketbalkorven tot de officiële wedstrijdballen.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Prijs
Type product
Ook interessant:
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Prijs
Type product
Ook interessant:
Close

Alles voor de basketbalsport

Voor basketbalsport heeft u een basketbalinstallatie nodig: daarbij onderscheiden we combinaties indoor-basketbal in de hal en outdoor-basketbal buiten. Let op de voordelige sets voor privégebruik: die bestaan uit een basketbalboard en een basketbalkorf met net. Maar ook voor op school zijn er aantrekkelijke aanbiedingen: basketbalinstallaties voor klimwanden, wandrekken voor in de turnhal of onze basketbal-geleiderset. Zo wordt elke worp een treffer.

Basketbal-accessoires voor binnen en buiten

Een staaldraad doelbord is zeer geschikt voor openbare speelplaatsen en woongebieden. Dit doelbord is bijzonder geluidsarm. De basketbalkorf wordt op een hoogte van 3,05 meter aangebracht. Let bij dunkings erop, dat de basketbalkorven tegen de belasting bestand zijn. Basketbal-sportinstallaties met afneembare korf zijn zeer veilig. In ons assortiment vindt u alles voor de basketbalsport, van professionele FIBA approved level 3 installaties tot de officiële wedstrijd-basketballen van Spalding, maar ook andere hoogwaardige ballen van fabrikanten zoals Molten of ons voordelig eigen merk. Koop alles voor het basketbalspel bij Sport-Thieme.