• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Volleybal

Volleybal: Bovenhands en onderhands werpen

Volleybal is een populaire teamsport. Kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en goed balgevoel zijn belangrijke voorwaarden voor het bovenhands en onderhands werpen en een goede opslag. Naast het klassieke zaalvolleybal geniet ook het beachvolleybal altijd veel populariteit. Koop volleybalnetten, volleybalpalen, kniebandages en volleyballen voor op school, bij verenigingen, recreatie- en profsport via de volleybalshop bij Sport-Thieme.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Prijs
Type product
Close

Speelnetten conform DVV-norm
In ons assortiment vindt u een grote keuze aan volleybalartikelen, die voldoen aan de voorwaarden van de Duitse volleybalbond (DVV). Daarbij onderscheidt men verschillende DVV-classificaties. DVV1 gekwalificeerde artikelen voldoen aan internationale normen, bovenregionaal spel en het nationale team. Voor puntenspel en wedstrijden zijn alleen palen met het DVV1- en DVV2-keurmerk toegelaten. Dat geldt ook voor netten en ballen.

Volleybalpalen en volleyballen
Complete beachvolleybal-installaties voor hobby- en recreatiesporters kunnen gemakkelijk opgebouwd en afgebroken worden. Maar ook traploos verstelbare palen voor school- en verenigingssport, die snel op te bouwen en af te breken zijn. Bodemhulzen zijn nodig voor de veilige verankering in de bodem en kunnen apart mee besteld worden. Ook hebben wij volleybalpalen conform DVV1 en DVV2 voor wedstrijden. Met volleybal-paalbeschermers verminderen blessures bij volleybalspelers aanzienlijk. Natuurlijk mag de passende volleybal niet ontbreken: Of het nu betrekking heeft op de officiële wedstrijdballen van Mikasa of andere merkproducenten zoals Molten en Conti, hier zult u gegarandeerd iets vinden. Koop alles voor uw volleybalspel in de volleybalshop van Sport-Thieme.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.