• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42783 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Trainingshulpmiddelen

Trainingshulpmiddelen: Afwisselend en effectief

Trainingshulpmiddelen zijn kleine toestellen, die grote afwisseling in de training brengen. Met onze voetbal-trainingshulp verbetert u het dribbelen met veel plezier, springkracht, uithoudingsvermogen, reactievermogen alsmede kracht en snelheid. Of het nu gaat om stootmuren, coördinatieladder, slalomstokken of mini-horden, kopbal-oefeninstallaties of weerstandstrainer: de Sport-Thieme webshop biedt u een grote sortering verschillende trainingshulpen, ideaal voor verenigingen, scholen en voor privé-gebruik.
Filter
Filter

Bij training helpt trainingshulp
Een geëngageerde trainer bereidt het team goed voor op wat in 90 minuten speeltijd allemaal kan gebeuren. Juist in de laatste jaren heeft de techniek bij het voetbalspel steeds meer aan betekenis gewonnen. Naast bal-aanname, pass-spel, volleyschot en doelschoptraining oefenen de voetballers van vandaag in het bijzonder in kracht, snelheid en reactievermogen. Speciaal daarvoor geschikte trainingshulp zijn weerstandstrainers en die vereisen volledig lichamelijke inzet, of men nu traint met een sprintparachute op de rug of door middel van een Reivo-band met een gordel, bevestigd aan een teamcollega.

Trainingshulpmiddelen per set
Zoveel trainingsmethoden voor een effectieve voetbaltraining, zo omvangrijk is ook het aanbod aan trainingshulpen. Daarom kunt u gebruik maken van een setvoordeel: Bij Sport-Thieme vindt u speciale sets „trainingshulpen voetbal“, waarmee u een innovatief en bijzonder afwisselende training kunt doorvoeren. De set omvat slalomstangen, coördinatieladder, -ringen of -banden, springtouwen en kegelhorden, waarmee een leuk parcours opgebouwd kan worden. Stel hoge eisen en stimuleer uzelf of uw beschermelingen naar wens en ontdek een veelvoud aan voetbal-trainingshulpmidelen bij Sport-Thieme.nl