• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  38902 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Handbal

De complete uitrusting voor Handbal

Handbal-benodigdheden voor school- en clubsport indt u in de grote handbal-shop bij Sport-Thieme. Ballen, doelen, doelnetten of trainingsmateriaal bestelt u hier snel en goedkoop. Zo bent u in geen tijd professioneel uitgerust en kan u zich volledig concentreren op de sport.
Filter
Filter

Handbal: ballen, doelen & Co.
Handbal is één van de meest geliefde teamsporten in clubverband en wordt ook als een bealngrijke schoolsport aanzien. Uithoudingsvermogen, fitheid, werptechniek, snelheid en coördinatie zijn net zo belangrijk als tactisch inzicht en goed teamwork. Voor kinderen tussen de zes en negen jaar is er mini-handbal in het leven geroepen. Deze handbal-variant heeft vereenvoudigde regels en wordt gespeeld op kleinere doelen, zodat jongens en meisjes snel succes ervaren en de sport veel plezier wordt aangeleerd.

Handbal-benodigdheden voor jong en oud
Bij Sport-Thieme vindt u handbaldoelen in verschillende maten voor zowel het klassieke handbal als mini-handbal. Met een praktische extra dwarsbalk kan u in een handomdraai grote doelen omvormen tot mini-handbaldoelen. Voor een optimale worp- en doelman-training wordt een doelwandnet aanbevolen dat u eenvoudig aan het doel kan bevestigen. Voor handballen in alle maten, voor kinderen, mannen en vrouwen, verwijzen wij naar onze handbal-shop waar u ze vindt in kwaliteitsvolle uitvoeringen, competitiewedstrijd ballen of ballen voor beginnende handbal-mini‘s.