• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44559 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Trampolines voor turnen

Trampolines voor gymnastiek kopen: Voor clubs, scholen en co.

Hoogwaardige turntrampolines voor scholen en verenigingen, van beginners tot wedstrijdsport: Koop uw nieuwe turntrampoline veilig en gemakkelijk online bij Sport-Thieme. Of het nu gaat om kleine springtrampolines, ook wel minitrampolines genoemd, grote schooltrampolines of extra hoogwaardige wedstrijdtrampolines - bij ons vindt u gegarandeerd de juiste trampoline voor uw trampoline-gymnastiek. Blader nu door de grote selectie van springdoekvarianten en trampolinevormen in onze turntrampolineshop.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Gymnastiektrampolines in de school- en universitaire sport

Trampolinespringen is een integraal onderdeel van het schoolprogramma. Dat is maar goed ook, want trampolinespringen oefent een bijzondere fascinatie uit. Stuiteren en je gewichtloos voelen - dat is niet alleen leuk voor kleine turners. Jongeren en volwassenen zijn ook enthousiast over trampolinespringen. Het bevordert het evenwichtsgevoel en verbetert de coördinatie en lichaamsbeheersing. Oefen veel spieren in het hele lichaam en verbrand daarbij veel calorieën. Gymnastiektrampolines zijn niet alleen in de schoolsport te vinden, maar ook in professionele clubs en performance-ploegen: Trampolinespringen is een wedstrijddiscipline en is sinds 2000 ook een Olympische discipline.

De juiste turntrampoline kopen voor elk gebruik

Minitrampolines zijn de populaire, kleinere trampolines met hoge prestaties. Naast school- en clubsporten zijn ze ideaal als springtrampoline voor topsport, acrobatiek op hoog niveau en showgroepen. Gymnasten die hogerop willen, turnen op een grote trampoline of een grote schooltrampoline. Wedstrijdtrampolines zijn groter en hebben een bijzonder krachtig springvlak. Bij Sport-Thieme kunt u terecht voor reserveonderdelen en toebehoren voor uw turntrampoline.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.