• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  34864 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Wedstrijdtrampolines & accessoires

Wedstrijdtrampolines voor hoogste eisen

Wedstrijdtrampoline van topklasse van merkfabrikanten zoals Eurotramp vindt u bij Sport-Thieme: de grote trampolines zijn ontworpen voor de prestatiesport en voldoen aan de hoogste eisen. De Internationale Gymnastiekbond - Fédération de Gymastique - kort FIG stelt hoge eisen aan wedstrijdsport-toestellen. Een Wedstrijd trampoline herkent u aan het geldige FIG-certificaat. De juiste wedstrijd trampoline nu kopen.
Wedstrijdtrampolines: topprestatie, kwalteit en veiligheid
De grote trampolines zijn high-tech-sporttoestellen en hebben excellente springeigenschappen. De wedstrijdtrampolines worden bij de grote internationalen sportwedstrijden zoals b.v. Olympische Spelen en WK gebruikt. De fabricage van de sporttoestellen is uitstekend. Het frame bestaat uit gegalvaniseerd, verzinkt speciaalstaal. Stabiliteit bij het springen wordt door extra versteviging bereikt. Alle wedstrijdtrampolines hebben een TÜV-certificaat.

Wedstrijdtrampolines gemakkelijk en veilig transporteren
U kunt uw wedstrijdtrampoline met verschillende transporteenheden uit laten voeren: meest voordelig is een rolstandaard, de trampoline kan men niet laten zakken. Geoefende en ervaren personen kunnen een hefrolstandaard gebruiken: daarmee kunt u de trampoline op twee verschillende hoogtes laten zakken. De hefrolstandaard Safe&Comfort is gemakkeling en intuïtief te bedienen en biedt de meeste veiligheid. Voor alle transporteenheden geldt: a.u.b. altijd letten op de laagste hoogte van de roleenheid. De grote trampolines worden met een servicetas geleverd, die alle belangrijke documenten en reserve-onderdelen bevat. Koop uw wedstrijdtrampoline online bij Sport-Thieme.