• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45029 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Minitramps

Minitramps voor prof- en schoolsport

Minitramps zijn de absolute klassiekers bij school- en universiteitssport: turners en turnsters uit de prestatiesportofwel turnen met de kleinste kinderen, een minitramp staat staat bovenaan de favoriten bij leraren, trainers etc. – Uiterst robuust, duurzaam en een veilige stand bij het springen maken minitramps zo geliefd. Nu Mini Trampoline kopen.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Doelgroep
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Doelgroep
Prijs
Type product
Close

Kleine trampoline met traditie

Bijzonder geliefd is de minitrampoline van Eurotramp, een van ’s werelds beste trampoline-fabrikanten. Al sinds 1960 worden minitramps van Eurotramp geproduceerd. Met meer dan 50 jaar ervaring in trampolines bouwen, staat dit merk voor Top kwaliteit in de prestatiesport en schoolsport. Let bij aankoop van een minitrampoline op TÜV en GS-keurmerk, zodat u of uw atleten veilig springen tijdens het turnen. Eurotramp Minitramps met elastische kabels of zeer sterke stalen veren heeft de juiste trampoline voor iedere sporter. Een minitramp is tevens geschikt voor een hoog gebruikersgewicht. Zijn belastbaarheid maakt hem tot een graag geziene trainingspartner bij therapie en als ondersteuning tijdens gewichtsreducering.

Minitramps kopen: direct van een prof

De kleine mini-trampolines zijn zeer geschikt in combinatie met anderen turntoestellen. Salto’s op een zachte mat of over een springkast springen: minitramps bieden een veelvoud aan trainingsmogelijkheden, waar men plezier aan beleeft. Kies uit verschillende afmetingen en doek: de dubbele minitramp is FIG gecertifceerd en geschikt voor wedstrijddiscipline dubbel-minitrampturnen. De open-eind minitramp biedt een barriëre-vrije inspringzone en geeft de turner grotere veiligheid. De standaard minitrampoline wordt naast prestatiesport steeds vaker gebruikt in klinieken en revalidatie/therapiepraktijken. Psychomotoriek, sensorische integratie of fysiotherapie: naar gelang het doel van therapie hebben minitramps een breed prestatie-spectrum. Bestel nu uw nieuwe minitramp heel gemakkelijk van huis uit via onze Trampoline-webshop. Wilt u één of meer turnhallen opnieuw uitrusten? Vraag dan nog vandaag een offerte aan omtrent het gewenste aantal minitramps.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.