• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45278 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Muziekinstrumenten

Muziekinstrumenten voor muzikale opvoeding en therapie

Ontdek muziekinstrumenten voor muziektherapie en vroege muzikale opvoeding voor kinderen. Ritme- en geluidsinstrumenten voor het horen en voelen van geluid, het ervaren van rust of activiteit, het waarnemen of uitdrukken van gevoelens en meer. Hier bij Sport-Thieme het juiste muziekinstrument voor uw inrichting kopen.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Muzikale Ontwikkeling vanaf het Eerste Levensjaar

Muzikale ontwikkeling voor de allerkleinsten verenigt zingen en kennismaken met instrumenten met dans en beweging. Het draait om plezier hebben in klanken en ritmes, zonder de nadruk op notenleer. Meestal begint deze muzikale ontdekkingstocht in de kleuterjaren, maar zelfs baby's vanaf één jaar genieten al van het luisteren naar instrumenten zoals driehoeken, trommels of tambourijnen tijdens muziekscholen of DELFI-cursussen. Speelse knieheffingen, boeiende vingerspelletjes en liefdevol wiegen maken de ervaring compleet.

Klanken en Geluiden - Een Feest voor de Zintuigen

Bij Sport-Thieme vindt u inspirerende muziekinstrumenten die kinderen van alle leeftijden plezier geven in het maken van muziek. Naast de klassieke instrumenten bieden wij een breed scala aan instrumenten die zowel in vroege muzikale educatie als therapie worden gebruikt, zoals klankschalen en klankwiegen. Zachte tonen en de bijbehorende vibraties zorgen voor een gevoel van ontspanning en welbehagen. Verken de wereld van geluid met de muziekinstrumenten van Sport-Thieme.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.